Ahmet Takan: Mücadeleye devam etmeliyiz


Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, Zaman gazetesine kayyım atanmasına tepki gösterdi. Takan, "Benim burada arkadaşlarıma, meslektaşlarıma söyleyeceğim bir şey var mücadeleye devam etmemiz lazım. Bir dilim ekmeğim varsa yarısını bu Anadolu çocuklarıyla bölüşürüm." dedi.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, Zaman gazetesine kayyım atanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Artık söylenecek bir söz kalmadığını dikkat çeken Takan, şunları ifade etti: "Kişisel linç kampanyalarının nereye geldiğini bir sonucu bu. Sözün bittiği yerdeyiz demek bile artık şaka gibi geliyor. Benim burada arkadaşlarıma, meslektaşlarıma söyleyeceğim bir şey var mücadeleye devam etmemiz lazım. Ben burada çalışan eski bir Zaman Gazetesi mensubuyum. Bir dilim ekmeğim varsa yarısını bu Anadolu çocuklarıyla bölüşürüm, her türlü baskıya rağmen."

AVUKAT KURŞUN: ANAYASANIN 30. MADDESİ PERVASIZ ŞEKİLDE İHLAL EDİLİYOR

Avukat Günal Kurşun da ülkedeki hukuk devleti adına çok büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Anayasanın 30. Maddesini hatırlatan Kurşun, "30. Madde diyor ki bir basın kuruluşunun binasına, aletlerine, gerekçesi bir suç aleti olsa dahi el konulamaz, bu madde çok açık. Benim kanaatimde göre Zaman Gazetesi'nin işlediği bir suç yok, hakkında açılan bir dava da yokken fiilen bir el koyma anlamına gelen bir kayyım atama kararını ben hukuk devleti ilkesiyle bağdaştıramıyorum. Anayasa'nın bu kadar pervasız şekilde ihlal ediliyor olması da hukuk devleti açısından yine üzüntü kaynağı." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Ahmet Takan: Mücadeleye devam etmeliyiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER