AK Partili Başkan Kılınç'tan CHP'li İnce'ye 'köşk' cevabı

AK Partili Başkan Kılınç'tan CHP'li İnce'ye 'köşk' cevabı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin bir ay önce sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı 'RTE'nin kaç sarayı oldu? Topkapı Sarayı'nı ne zaman isteyecek? Van Bahçesaray, Tekirdağ Saray ve Aydın Köşk ilçelerinin tapularını ister mi?' paylaşımına AK Partili Köşk İlçe Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'tan cevap geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rıfat Kadri Kılınç, "Biz zaten köşklüler olarak gerek 30 Mart'ta, gerek öncesinde ve sonrasında yapılan her seçimde ve son olarak 1 Kasım Genel seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı'mıza hem köşkün, hem de milletimizle birlikte Türkiye'nin tapusunu verdik, teslim ettik. 'Çok konuşan bir süre sonra boş konuşurmuş. İşte Sayın İnce'nin de durumu aynen böyledir." dedi.

AK Partili Köşk İlçe Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, CHP'li Muharrem İnci'nin Twitter hesabından yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 'RTE'nin kaç sarayı oldu? Topkapı Sarayı'nı ne zaman isteyecek? Van Bahçesaray, Tekirdağ Saray ve Aydın Köşk ilçelerinin tapularını ister mi?' paylaşımına tepki gösterdi. Kılınç, şunları kaydetti: "Sayın İnce eğitimcidir ve bu deyimlerin ne anlama geldiğini iyi bilir ama yine de atalarımızın söylediği, 'Laf ola beri gele, torba dola' ve 'Leyleğin ömrü laklakla geçer' deyimlerini hatırlatmak isterim kendisine. Ayrıca Sayın İnce'ye Sayın Cumhurbaşkanımız ile ilgili yaptığı ve ilçemizin de adını kullandığı bu paylaşıma cevabım, aslında sadece 'Aynası iştir kişini lafına bakılmaz' atasözünü hatırlatmaktır.

Ancak Genel Başkanlığı'na aday olduğu partisinin mensubu olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı kendisine kaçak malikane yaptırıp oturuyorken, kalkıp ilçemizin de adını karıştırarak 'Cumhurbaşkanı buraların da tapularını isteyecek mi?' gibi bir söylem içinde olması gerçekten trajikomik bir durumdur. Adama demezler mi 'Sen ilk önce kendi kapının önünü temizle' diye. Biz zaten köşklüler olarak gerek 30 Mart'ta, gerek öncesinde ve sonrasında yapılan her seçimde ve son olarak 1 Kasım Genel seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı'mıza hem köşkün, hem de milletimizle birlikte Türkiye'nin tapusunu verdik, teslim ettik. 'Çok konuşan bir süre sonra boş konuşurmuş' denir. İşte Sayın İnce'nin de durumu aynen böyledir." CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili Başkan Kılınç'tan CHP'li İnce'ye 'köşk' cevabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER