Akdoğan: Türkiye'nin en iyi belediyesi biziz


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Türkiye'nin en iyi belediyesi olduklarını savunarak, "Yılın ilk 11 ayında belediye gelirlerinin, belediye giderlerinden yaklaşık 16 milyon TL fazla olduğunu açıklayabilirim. Türkiye'de mali açıdan en iyi belediye biziz." dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı değerlendirmede, göreve geldiklerinde Niğde Belediyesi'nin 58 milyon TL borcunun bulunduğunu, şimdi ise gelirlerinin, giderlerden yaklaşık 16 milyon TL fazla olduğunu açıkladı. Başkan Akdoğan, "Çok şükür bugün mali açıdan Türkiye'nin en iyi durumda olan belediyesi olduğumuzu söyleyebiliriz. 2015 yılının ilk 11 ayında belediye gelirlerinin, belediye giderlerinden yaklaşık 16 milyon TL fazla olduğunu açıklayabilirim. Mali disiplinimizi sağladık. Şu anda büyükşehir belediyeleri dahil, Türkiye'de mali açıdan en iyi belediye biziz. Bizden daha iyi olduğunu düşünen bir belediye varsa buyursun gelsin." sözlerini kaydetti.

Son 6 yıl içinde sayılamayacak kadar hizmeti Niğde'ye getirdiklerini ifade eden Başkan Akdoğan, "Niğde'de güzel şeyler oluyor, şehrimiz gelişiyor. Artık kabına sığmaz bir hal aldı. Çok önemli projelerin altına imza attık. Ancak bunlar yeterli değil. Daha çok çalışacağız, daha çok hizmet getireceğiz. Biz sadece rutin belediyecilik hizmeti değil, eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel faaliyetlerden sportif faaliyetlere, gençlere yönelik, yaşlılara yönelik faaliyetlerimizle sosyal bir belediyecilik anlayışı içinde Niğde'mize hizmet ediyoruz, etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Akdoğan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hızla devam ettiğini, kentsel dönüşüm alanında geçtiğimiz günlerde 2 yeni ihale yapıldığını, ihaleyi alan iki firmanın da Türkiye'de kendini ispat etmiş büyük firmalar olduğunu söyledi. Akdoğan, yaklaşık 1750 TOKİ konutunu 15 ay içinde hak sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Akdoğan: Türkiye'nin en iyi belediyesi biziz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER