Görülmemiş zulüm

İpek ailesine zulüm bitmiyor. Bu sefer de kayyım heyeti Melek İpek'i, gece yarısı evden çıkarmak için geldi. Kayyımlar, tedavi için evden çıkacak olan İpek'in, döndüğünde eve alınmayacağını iletti.

Görülmemiş zulüm

Yönetimine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, dün gece eve, annesi Melek İpek'i evden çıkarmak için gelindiğini söyledi. 
Akın İpek'in açıklamasının ardından basın mensupları ve avukatlar Melek İpek'in İstanbul Bebek'teki evinin önüne gitti. Burada bir kayyım ve üç güvenlik görevlisiyle karşılaştılar. Kayyımın geldiği aracın evin garajının önüne park ettiği görüldü. İpek ailesinin avukatı Bilal Çalışır gazetecilere yaptığı açıklamada, kayyım Hasan Ölçer tarafından görevlendirilen kişilerin eve geldiğini anlattı. Polise başvuru yaptıklarını ancak polislerin işlem yapmadığını anlatan Çalışır, savcılığa hem kayyımlar hem de işlem yapmayan polisler hakkında şikayet dilekçesi verdiklerini bildirdi. Avukat Çalışır, Melek İpek'in hastanede olduğunu geldiğinde evine gireceğini belirtti.

ELİ TELSİZLİ ŞAHISTAN "VATAN HAİNİ" HAKARETİ

Öte yandan evin önünde bekleyen eli telsizli üç kişiden biri avukat Çalışır'ı engellemeye kalkıştı. İçeri avukatı almayacağını söyleyen eli telsizli şahıs, ayrıca "vatan haini" diye etrafa hakaretler savurdu.
Twitter'dan açıklama yapan Akın İpek, annesinin bugün tedaviye gideceğini belirtti. İpek, annesinin tedavi dönüşü evine alınmayacağı bilgisini aldığını anlattı. "Bu kavmi unutmayın." dedi.


<< Önceki Haber Görülmemiş zulüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER