Akın İpek isyan etti!

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Akın İpek 'Kayyımın aldığı güvenlikçi hanımını alıp annemin evini gezdiriyor. Artık iş bu noktaya geldi' diyerek olayın geldiği noktayı özetledi.

Akın İpek isyan etti!

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, grubun birçok şirketinde hukuksuz kayyım ataması sonrasında yaşananlara tepki gösterdi. Twitter hesabı üzerinden görüşlerini bildiren İpek olayın hangi boyutlara geldiğini gözler önüne serdi:

YURT DIŞINDAN GELEN BİR KURUŞ YOK, YURT DIŞINA KAÇIRILAN BİR KURUŞ YOK

Kayyımlar göreve başlayalı beş hafta oldu.Üretimlerde himmet altını olmadığını gördüler. Zaten deli saçması bir iftiraydı.Yurt dışından gelen bir kuruş yok. yurt dışına kaçırılan bir kuruş yok. Şirketlerin içi boşaltılmamış. Tüm para kasada, resmi ve yasal.

GÜVENLİKÇİ HANIMINI ALIP ANNEMİN EVİNİ GEZDİRİYOR

Akın İpek 'Sayın savcılarımız, hiç bir sebep, hiç bir gerekçe yok iken masum insanların tüm mallarını, mülklerini, imkanlarını ellerinden almayı nasıl içinize sindiriyorsunuz.Aileme neden eziyet ediyorsunuz? Kayyımın işe aldığı güvenlikçi hanımını alıp annemin evini gezdiriyor.Artık iş bu noktaya geldi. Hiç bir sınır yok mudur?' dedi.

<< Önceki Haber Akın İpek isyan etti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER