'AKP, taraftarı olmayan her kesimi baskı ve sindirmeye tabi tutuyor'

'AKP, taraftarı olmayan her kesimi baskı ve sindirmeye tabi tutuyor'

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi ve Samsun milletvekili adayı Erdem Demirdağ, seçime az bir zaman kala AK Parti taraftarı olmayan her kesimin baskı ve sindirilmeye tabi tutulduğunu söyledi. Demirdağ, "Yumurcak TV adındaki çocuk kanalını dahi hazmedemeyip yayından kaldırtan kafa Türkiye'yi felakete sürüklemektedir." dedi.

Demirdağ, yaptığı açıklamada 7 Haziran seçimleri öncesinde ve maalesef sonrasında devletinin imkan ve kaynaklarının AK Parti tarafından parti harcırahı gibi kullanıldığını ifade etti. Demirdağ, tüyü bitmemiş yetimin hakkı yendiğini, AK Parti yanlısı olmayan her kesimin çeteler, yandaş medya ve aktrol denen haysiyet celladı satılık güruhun saldırılarına maruz kaldığını savundu. "Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm kurumları ve çalışanları baskı altına almış, yargı bağımsızlığı ortadan kaldırılmış, ülkenin ve insanların kaderi ile oynama alışkanlık halini almıştır." diyen Demirdağ, hukuksuz uygulama ve yolsuzlukların hesabını vermekten kaçınan AK Parti'nin ülkeyi yeniden seçime mahkum ettiğini ileri sürdü. Meclis'te grubu bulunan partilerin de bu konuda AKP'nin ekmeğine yağ sürdüğünün altını çizen Demirdağ, politikalarının kime hizmet ettiği tartışmalı bu partilerin ne yüzle yeniden halktan oy istemelerini şaşkınlıkla izlediğini dile getirdi.

YANDAŞ OLMAYANI DÖVÜYORLAR

AK Parti tarafından yapılan baskı ve zulümlerin had safhaya ulaştığına dikkat çeken Demirdağ, yandaş olmayan gazeteciler AKP üyesi olduğu tespit edilen çeteler tarafından dövüldüğünü belirterek, şöyle konuştu: "İpek Medya Grubu gibi yandaş olmayan medya gruplarına polis baskınları yapılmış, Bugün TV, Samanyolu TV gibi yandaş olmayan televizyon kanalları Tivibu ve Digitürk platformundan hukuksuz bir şekilde çıkartılmış, düzmece bir suçlama ile tutuklanan Samanyolu Genel Yayın Yönetmeni Hidayet Karaca ve diğer gazetecilerin mağduriyetleri ısrarla sürdürülmüş, tehdit, hiddet ve nefret toplumun yandaş olmayan her kesimine açıkça yöneltilir olmuştur. Yumurcak TV adındaki çocuk kanalını dahi hazmedemeyip yayından kaldırtan kafa Türkiye'yi felakete sürüklemektedir."

HERKES İÇİN ZENGİNLİK VE ADALET İSTİYORUZ

Demokrat Parti olarak haklılıkları defalarca ispatlanmış olan eleştirilerinin arkasında durarak politika yaptıklarını söyleyen Demirdağ, "Sürekli yoksullaştırılan vatandaşların hükumet yardımına muhtaç hale düşürülerek kadrolu seçmen haline getirilmesi insanlık onuruna karşı işlenmiş bir suçtur. Demokrat Parti olarak biz bir avuç hırsız için değil 'Herkes için Zenginlik, Herkes için Adalet' istiyoruz." diye konuştu.

Demokrat Parti olarak demokrasiyi ortadan kaldırmak isteyen tüm güçlerin ortak hedefi kendileri olduğunu aktaran Demirdağ, şunları kaydetti: "Çünkü demokrasinin erdemlerini en iyi idrak eden ve özümseyen parti Demokrat Parti'dir. Demokrat Parti olarak biz kimseyi iktidara getirmek ya da iktidardan götürmek çerçevesi ile sınırlı olmayan, millete hizmeti esas alan siyasetin savunucusuyuz. 'Yeni Nesil Türkiye' adını verdiğimiz programımız ekonomi, eğitim, hukuk ve adalet reformları yapmayı birinci öncelikli vazifemiz olarak ifade etmektedir. Vatandaşlarımız bu seçimde Türkiye'nin kaderini belirleyecektir. Ya hırsızlığa, yolsuzluğa, teröre çanak tutacaklar, BOP eşbaşkanı sayesinde Müslüman ülkelerde akan kana ortak olacaklar ya da gayri milli AKP politikalarına dur diyeceklerdir. Türk milletinin sağduyusuna güveniyor ve 'Yeter söz milletindir' diyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber 'AKP, taraftarı olmayan her kesimi baskı ve sindirmeye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER