AKP'li eski milletvekili isyan etti

AKP'li eski Kayseri milletvekili Mustafa Duru isyan etti: 1 Kasım'da partime oy vermeyeceğim

AKP'li eski milletvekili isyan etti


AK Parti 22. Dönem Kayseri Milletvekili Mustafa Duru, Kayseri milletvekilleri adaylarıyla ilgili birçok çok fazla şikâyetler aldığını belirterek, kendisini de 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye oy vermeyeceğini açıkladı.

Kayserinews'in haberine göre, AK Parti Kayseri tabanının yakından tanıdığı Mustafa Duru, partinin 1 Kasım seçimleri için belirlediği milletvekili aday listesine isyan etti. Duru, özellikle İstanbul ve Kocaeli'nden gelen ithal adayların listede yer aldığını iddia etti ve kararı sert bir dille eleştirdi. Listede, hanım adayların bulunmamasını da kınayan, eski Ak Partili vekil, Kayseri'yi gerçek anlamda temsil edecek kişilerle yönetelim çağrısında bulundu. “Bu gece ve şu ana kadar binlerce kişi aradı bu listeyi hazırlayanların Kayseri'ye ne yapmak istedikleri sorgulayarak bu listeye oy vermeyeceklerini ifade ettiler.” diyen Duru, partinin eski vekili olarak kendisinin de aynı kanaatleri taşıdığının altını çizdi.

İşte Mustafa Duru'nun Ak Parti Kayseri Listesi İle İlgili O Açıklaması

''Sayın Başbakanım, Sayın genel başkan yardımcılarım. Kayseri ilimizin 2014 yılı nüfusu 1.322.376'dır. Bunun 663.249 bini erkek 659.127'si kadındır. 886.916 seçmenimiz var. Bunların yarısı erkek diğer yarısı da kadın seçmendir. Kayseri'de maalesef seçilecek hanım bulamadığınız için sizlere teşekkür ediyoruz! Ayni şekilde İstanbul'dan ithal aday getirdiğiniz için, Kayseri'de yeterli milletvekili bulamadığınız için de teşekkür ediyoruz. Bu gece ve şu ana kadar binlerce kişi aradı bu listeyi hazırlayanların Kayseri'ye ne yapmak istedikleri sorgulayarak bu listeye oy vermeyeceklerini ifade ettiler. Ben de Ak parti eski milletvekili olarak ayni kanaatleri taşımaktayım. Yeter artık Kayseri'yi gerçek temsil edenlerle yönetelim.''
<< Önceki Haber AKP'li eski milletvekili isyan etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER