Akşamki patlama ve silah seslerinin yol açtığı hasar sabah gün yüzüne çıktı


Hakkari'de dün akşam saatlerinde Medrese ve Bağlar Mahallesi'ni birbirine bağlayan noktada çıkan patlama ve olayların yol açtığı hasar sabah saatlerinde gün yüzüne çıktı.

Hakkari'de akşam saatlerinde Biçer Mahallesi'nde yaşanan çatışma ve patlamalar ardından bu sabah olay yerindeki bazı evlerin pencere ve kapılarının kırıldığı, evlerin içinde büyük hasar ortaya çıktığı görüldü. Bölgeye gitmek isteyen HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve beraberindeki heyete, güvenlik nedeniyle izin verilmedi.

Yaşanan olaylarda evi hasar gören Mazlum Atak, "Olaylar akşam saat 7 sıralarında başladı. Önce hafif patlama sesleri duyduk, pencere önüne gittiğimizde Özel Harekat polislerinin burada olduğunu gördük, polislerin patlamanın olduğu yere yaklaştığını gördük, o sırada bizler pencere önünde olayları gözlüyorduk, bizi gördükleri sırada lazer silahlarıyla bize doğrultuldu, biz de hemen pencere önünden çekilerek çocukları arka odaya aldık, ondan sonra büyük bir patlama sesi ile evlerimizin pencere ve kapıları kırıldı. Evimizde büyük bir hasar meydana geldi. Olay esnasında çocuklar çok korktu, o sıralarda ambulans istedik fakat ambulans gelmedi." şeklinde konuştu.

Öte yandan, olay hakkında yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmadı.
CİHAN
<< Önceki Haber Akşamki patlama ve silah seslerinin yol açtığı hasar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER