Antalyaspor-Kayserispor maçının nerede oynanacağı netleşmedi


Beşiktaş maçında zemininde yaşanan sorunlar sebebiyle futbol komuoyunca eleştiri alan Antalyaspor'un yeni stadyumu Antalya Arena'nın bu haftaki Kayserispor maçında ev sahipliği yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Takım yönetimi Kayserispor maçını 33 bin kişilik Antalya Arena'da oynayacaklarını duyursa da TFF'nin resmi web sitesinde yayınladığı haftanın programında Antalyaspor - Kayserispor karşılaşmasının Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda yapılacağını duyurdu. Yaşanan bu karışıklıktan dolayı passolig sistemi üzerinden de bilet satışının açılmaması da tepkilere neden oldu.

İL SPOR GÜVENLİK KURULU ÖNLEMLERİNİ ANTALYA ARENA'YA GÖRE ALDI

İl Spor Güvenlik Kurulu spordan sorumlu Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu başkanlığında toplandı. Kurul üyelerine göre Antalya Stadyumu'nda oynanacak Antalyaspor - Kayserispor maçında 550 polis, 450 özel güvenlik olmak üzere toplam bin güvenlik görevlisinin hazır bulunması kararlaştırıldı.

Kurul ayrıca 27 Kasım Cuma günü saat 19.00'da oynanacak olan Antalyaspor – Osmanlıspor maçında da aynı şekilde 550'si polis 450'si özel güvenlik toplam bin güvenlik görevlisinin görev yapacağını duyurdu.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER