Akşener'den ilk ve en açık mesaj geldi

MHP'de Genel Başkanlık mücadelesi başlatacağı ifade edilen Meral Akşener, köhne köşelerde üst kurul avcılığına gitmeyeceklerini ve Türkiye'yi adım adım gezecekleri mesajını iletti.

Akşener'den ilk ve en açık mesaj geldi

Gittikleri yerlerde onbinlerin, yirmi binlerin kendilerini karşılayacağını belirten Akşener, "Biz MHP'nin Genel Başkanını değil, MHP'ye başbakan sunmaya geleceğiz" dedi. Ülkücü Gazeteciler Derneği (ÜGD) Başkanı eski MHP Ümraniye İlçe Başkanı Habererk sahibi İsmail Türk, genel başkanlık için yola çıkmaya hazırlanan Meral Akşener’in MHP’ye genel başkan değil, Türkiye’ye başbakan sunmak üzere yola çıkacağını söyledi.

Ülkücü Gazeteciler Derneği Başkanı İsmail Türk, Meral Akşener ile yaptığı görüşmeden sonra YouTube’dan bir video yayınladı. MHP’li olan olmayan herkesin Meral Akşener’e sempati ile baktığını belirten Türk, Ülkücü olarak kendisinin de bundan dolayı Akşener’in yanında yer aldıklarını söyledi.

İsmail Türk, yaptığı son görüşmeye ilişkin de Akşener’in şu mesajını aktardı:

“Biz köhne köşelerde üst kurul avcılığına kesinlikle gitmeyeceğiz. Bütün Türkiye'yi adım adım dolaşacağız. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Gittiğimiz illerde bizi onbinler, yirmi binler karşılayacak. Biz MHP'nin Genel Başkanını değil, MHP'ye başbakan sunmaya geleceğiz.”

<< Önceki Haber Akşener'den ilk ve en açık mesaj geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER