Aktif Eğitim-Sen, okul okul gezip öğretmenler gününü kutladı


Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Şanlıurfa şubesi 13 ilçede kurduğu 40 kişilik ekiple Şanlıurfa'daki tüm okullara giderek öğretmenlerin öğretmen gününü kutladı. Öğretmenlere çikolata ikram eden sendika, üyelerine fincan takımı hediye etti.

Sendikal faaliyetlerinin ikinci yılını geride bıraktıklarını dile getiren Sendika Şanlıurfa Şube Başkanı Osman Çakmak, "Geçtiğimiz iki yılda sosyal sendikacılık ilkemizin gereği olarak üyelerimizle hayatı paylaştık; eğitimin ve eğitimcinin sorunlarını tespiti ve çözümüne yönelik akıl toplantıları ile eğitim sistemine yön verdik. Ortak sevinç ve kederimizi birlikte yaşamak için hep alanlarda olduk ve olmaya devam ediyoruz." dedi.

Öğretmenler Günü'nü eğitimcilerin şeref günü olarak tanımlayan Başkan Çakmak, "Bugün eğitim emekçilerinin şeref günü olan Öğretmenler Günü'nü bir şenlik havasında hediyelerle yaşatmak istiyoruz. Bu kapsamda geçen hafta 13 ilçede aynı anda başlattığımız ziyaret organizasyonla ziyaret edilmeyen üyemiz ve okul kalmamak üzere çalışma başlattık. Bu ziyaretlerimiz hafta sonuna kadar devam edecek. Bu özel gün için sendikamızın güç ve imkanları dahilinde ilimizin tüm eğitim çalışanlarına okul okul dolaşıp çikolata ikram edip üyelerimize fincan takımı hediye ederek günün anlam önemini yaşatmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Öğretmenliği peygamber mesleği olarak niteleyen Çakmak, "Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, geleceğimizin mimarı Fatihlerin, Yavuzların... mihmandarı; peygamber mesleğinin varisleri sevgi elçileri öğretmenlerimizi bu şeref gününde saygıyla selamlıyorum. Tüm eğitim çalışanlarının Öğretmenler Günü kutlu olsun." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Eğitim-Sen, okul okul gezip öğretmenler gününü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER