Aktif Eğitim-Sen üyeleri piknikte buluştu

Aktif Eğitim-Sen üyeleri piknikte buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilciliği üye ve üye yakınları olmak üzere yaklaşık 200 kişi, Çamardı ilçesindeki piknikte buluştu. Yıl sonunun yaklaşması nedeniyle yıl boyunca yorulan öğretmen ve diğer eğitim çalışanlarının stres atması ve birbirleri ile kaynaşmalarının hedeflendiği piknikte çeşitli spor aktiviteleri düzenlendi.

Çamardı alabalık tesislerinde misafirlere sabah kahvaltısı ikramı yapıldı. Kahvaltının ardından spor yarışmaları başladı. Küçükler kategorisinde yaş gruplarına ayrılan kız ve erkek çocukları önce çuval ile yarıştı, daha sonra ise çocukların aileleri çuval yarışı yaptı. Ardından babalar ve çocuklar kategorisinde halat çekme yarışları gerçekleştirildi. Gönlünce eğlenen üye ve yakınlarına öğle vakti kavurma ikram edildi. Öğle yemeğinden sonra futbol turnuvaları, yumurta taşıma yarışmaları ve buna benzeyen çeşitli oyunlar oynandı. Günün sonuna doğru üyelere ve yakınlarına Çamardı ilçesinin meşhur tatlısı fıstıklı tatlı ikramı yapıldı.

Gezi ile ilgili üye ve yakınlarına teşekkür konuşması yapan Aktif Eğitimciler Sendikası İl Başkanı Muhammet Eryaman, "Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum Projesi kapsamında ve yıl sonunun yaklaşması nedeniyle yıl boyunca yorulan üyelerimizi bir araya getirmek ve moral motivasyonlarını artırmak ve aile ve çocukların birbirleriyle tanışması ve kaynaşması maksadıyla yerel bazda böyle bir piknik organizasyonu yapmış bulunmaktayız. Bizlerin davetini kırmayarak yaklaşık 200 kişinin katıldığı dev bir organizasyon yapmamıza vesile olan siz değerli üye ve üye yakınlarına, eş ve çocuklarına ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Eğitim-Sen üyeleri piknikte buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER