Aldığımız 3 puandan dolayı mutluyum


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vítor Pereira Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Alınan 3 puanın önemli olduğunu vurgulayan Pereira mücadelelerine devam edeceklerini kaydetti.

Süper Lig'in 12. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Vítor Pereira, milli takımlar için verilen aradan sonra böyle zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ifade etti. Milli maç aralarının takım halinde çalışmalarını
engellediğine dikkat çeken Pereira, "Çünkü farklı sistemlerle metodlarla çalışır oyuncularınız kendi ülkeleri için mücadele ettiklerinde. İsteğimiz dinamiği sağlamak için biraz engel teşkil eder böyle zamanlar. Genellikle zorlu olmuştur milli takımlar arasından sonraki karşılaşmalar. O kafadaki çipi değiştirmek tekrar bu tarafa dönebilmek, mili takımı bir kenara bırakıp kulüp takımına konsantre olabilmek genellikle zorlu olmuştur oyuncular için kendi dinamiğini tekrar hatırlamak kulüplerinde oynadığı oyun tarzını tekrar hatırlamaları oyuncular için her zaman zorlu olmuştur." diye konuştu.

Bugün kendilerinin o konsantrasyonu sağlamayı, bu çipi değiştirmeyi, kulüplerine konsantre olmayı başardıklarını anlatan Pereira, "Takım halinde ve takım dinamiğini başarılı bir şekilde ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Rakibimizin verdiği boşlukları iyi bir şekilde kullandık. Fazla sayıda pozisyon üretmeyi başardık. Belki 6 tane gol atabilirdik bu akşam daha fazla sayıda gol bulabilecek pozisyonlara girdik. Topu kaybettiğimiz anda agresiftik, rakibimizin kontratak bulmasına hiç bir zaman izin vermedik. Mersin kontrataklarda tehlikeli bir takım çünkü. Bu konuda da onlara herhangi bir alan bırakmadık. Gerektiği anlarda kontratakları durdurmayı bildik. Oynatmadık deyim yerinde ise. İyi baskı yaptık genel anlamda iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Zor geçeceğini beklediğimiz karşılaşmayı kolay hale getirdik. Her şeyimizi verdik oyun dinamiğimizi sahaya yansıttık. Bu akşam aldığımız 3 puandan dolayı mutluyum. Önemli bir 3 puandı mücadelemize devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun rakiplerinin içinde bulunduğu durumun mücadelelerine etkisinin olup olmadığı şeklindeki sorusuna Vítor Pereira, "Bu beni pek fazla ilgilendirmiyor. Ben kendi takımıma konsantreyim sadece. Mersin İdmanyurdu takımının kendi içinde olan sorunları benim işimin sınırları içine girmiyor. Beni tek ilgilendiren Mersin İdmanyurdu'na karşı kendi takım dinamiğimizi uygulamaktı. Onların bize verebilecekleri boşlukları en güzel şekilde doldurmaktı. Bizim işimiz Mersin İdmanyurdu'nun kendi içinde yaşadığı konular değil kendi çalışmamıza devam etmek. Onlara saygılı bir şekilde devam etmek. Bizimde dışarıda kalan oyuncularımız var. Ama teknik Direktörlerin hayatı bu konularla geçer. Bizim tek yapmamız gereken çalışmamıza devam etmek. Sorunlarımızı çözebilmek." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Aldığımız 3 puandan dolayı mutluyum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER