Ali Koç'un en zor seçimi

Fenerbahçe eski Asbaşkanı Ali Koç, ağabeyi Mustafa Koç’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Aziz Yıldırım’dan sonra başkan olmasına kesin gözüyle bakılan 48 yaşındaki yöneticinin, şirketlerin sorumluluğunu üstlenip, çocukluk hayalinden vazgeçeceği belirtiliyor.

Ali Koç'un en zor seçimi

Ali Koç, Fenerbahçe kongre üyesi. Aynı zamanda 1907 Fenerbahçe Derneği’nin başkanı. 3 Temmuz sürecindeki o ağır şartlarda asbaşkanlık da yaptı. İsmi Sarı Lacivertliler ile özdeşleşen biriydi. Şike davasına mahkemelerin son noktayı koymasının ardından görevi bırakacağını açıklayan Aziz Yıldırım’dan sonra ilk akla gelen başkan adayı da Ali Koç’tu. Zaten bu sevdasını da geçen yıl kongrede dile getirmişti. 

AZİZ YILDIRIM’IN KARARI ÖNEMLİ

Sarı Lacivertli renklere gönül veren ağabeyi Mustafa’nın erken ölümü üzerine Ali Koç’un, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı olma ihtimali güçlendi. Böylesine önemli görevi üstlenmesinin akabinde F.Bahçe başkanı olma olasılığı da zayıfladı. Merak edilen diğer konu Aziz Yıldırım’ın takınacağı tavır. Ali Koç dışındaki isimlere sıcak bakmayan ve “Kulübü çapulculara bırakmam” diyen Yıldırım’ın devam edebileceği konuşuluyor.

MEYDAN
<< Önceki Haber Ali Koç'un en zor seçimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER