Alperen Ocakları: AK Parti'nin kirli siyaset oyununa gelmeyeceğiz


Alperen Ocakları Manavgat Temsilcisi ve BBP Antalya milletvekili adayı Nusrettin Karakoç, Alperen Ocakları'nın hiç bir zaman AK Parti'nin kirli siyaset oyunlarına alet olmadığını hiç bir zamanda olmayacağını söyledi.

Son zamanlarda AK Parti'liler tarafından sosyal medya üzerinde dillendirilmeye çalışılan Alperen Ocakları 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi destekleyecek söylentilerinin yalan olduğunu belirten Karakoç, bununda siyasi iktidarın bir algı oluşturma oyunu olduğunu kaydetti.

Alperen Ocakları Manavgat Temsilciliği'nde açıklama yapan Karakoç, AK Parti iktidarının 1 Kasım seçimleri öncesi hangi oyunu oynarsa oynasın sonunun geldiğini ifade etti. AK Parti'nin partileri üzerinde ve Alperen Ocakları üzerindeki algı oyunlarının toplumda karşılığının olmadığının altını çizen Karakoç, "Alperen Ocakları'nın bu seçimde AK Parti'yi destekleyecek sözleri kirli siyaset oyunudur. Yalan siyasetidir. AK Parti bu tür söylentilerle Alperen Ocakları üzerinden toplum mühendisliği yapmak istiyor. Bu tür kirli siyaset oyunlarına halkımız hiç bir zaman prim vermedi vermeyecektir de. Alperen Ocakları olarak AK Parti'nin kirli siyaset oyuna alet olmayacağız. " diye konuştu. CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER