"Alperen Ocakları, oylarını AK Parti'ye verecek sözleri külliyen yalandır"



Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Manavgat Şube Başkanı Nusrettin Karakoç, sosyal medyada 1 Kasım seçimlerinde 'Alperen Ocakları oyunu AK Parti'ye verecek' haberlerinin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Alperen Ocakları'nın vakıf olarak hizmet verdiğini belirten Karakoç, Alperen Ocakları derneği diye bir derneğin olamayacağını kaydetti.

Siyasi iktidarın, 1 Kasım'da Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) gidecek oyları bölmek için çakma Alperen Ocakları dernekleri kurdurma gayreti içinde olduğunu görmekte olduğunu vurgulayan Karakoç, bu oyunun seçim hükümetinde Yalçın Topçu'nun Kültür ve Turizm Bakanı yapılmasıyla başladığının altını çizdi.

Alperen Ocakları olarak siyasi kimliklerinin BBP olduğunu ve hiç bir zamanda AK Parti olmayacağını vurgulayan Karakoç, bu tür oyunlara hiç bir Alperen Ocağı sevdalısının kanmayacağını ifade etti.

Siyasi iktidarın, seçim algısı oluşturmak için 1 Kasım seçimleri öncesi böylesi bir oyuna tevessül etmesini utanç verici bulduklarının altını çizen Karakoç, "Alperen Ocakları olarak her zaman dürüst olmayı kendimize şiar edindik. Biz ilkeli ve dürüst olmayı merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'ndan öğrendik. Her zaman düz yürüdük hep dosdoğru olmaya gayret gösterdik. Alperen Ocakları 1 Kasım seçimlerinde oylarını AK Parti'ye verecek sözleri tamamen yalan ve bir algı oyunudur. Birileri çakma Alperen Ocakları dernekleri altında iktidara yalakalık yapma gayreti içinde. Bizim özümüz ve sözümüz birdir. Bizim her oyumuz kutsaldır. Oyumuzu vereceğimiz parti BBP'dir. Bunun dışındaki her söz yalandır, hemde kuyruklu yalandır. Milletimiz ve Alperen Ocakları siyasi iktidarın bu basit ayak oyunlarını itibar etmeyecektir. " diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber "Alperen Ocakları, oylarını AK Parti'ye verecek sözleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER