Amed Sportif Faaliyetler'de Fenerbahçe sevinci


Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarında eşleşmeler belli oldu. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bursaspor'u yenerek sürpriz şekilde çeyrek finale yükselen Amedspor'un rakibi Fenerbahçe oldu.

Diyarbakır'da çalışmalarını sürdüren Amedspor, hemşerileri Aziz Yıldırım'ın takımını ağırlamaktan mutlu olacaklarını belirtiyorlar. Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, "Fenerbahçe'ye sevindik. Ancak rakip olarak zorlanacağımız bir takım. Buraya kadar geldik, hangi takım çıkarsa çıksın keyifli bir maç çıkaracağız. Büyük takımlarla oynamak keyif verici." dedi.

Futbolcular ise rakiplerinin üç büyüklerden biri olduğunu belirtti ancak sahada takımın büyük ya da küçük olmasının çok anlamlı olmadığını söylediler.

Amedspor, çalışmalarını Kayapınar ilçesindeki Talaytepe Tesisleri'nde sürdürüyor. Bursaspor galibiyetiyle hazırlıklarına devam eden Amedspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'n 21. hafta maçında kendi evinde ağırlayacağı Kartalspor'u eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Kukübün yönetici ve oyuncuları, çeyrek final kurasında eşleştikleri Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Amedspor Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, "Kim çıkarsa çıksın kupada iyi bir futbol oynamaya çalışacağız. Her takım kazanmak için çıkıyor, biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. Güzel bir maç olur. Galip geliriz." dedi.

Amedspor Sportif Faaliyetler Futbul Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil de yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye bir taraftan sevindik bir taraftan da rakip olarak bizi zorlayan takımlardan biri olacağı için üzüldük. Biz buraya kadar gelmişken hangi takım çıkarsa çıksın onlarla keyifli bir maç çıkaracağız. Çünkü bütün takımlarla oynamak onlarla mücadele etmek büyük bir keyif. Umarım buradaki sporseverlere tadında bir maç izletiririz. En iyi mücadele örneğini ortaya koyup yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Amedspor'un başarılı savunma oyuncusu Kamil İçer ise yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Türkiye'nin 3 büyüklerinden biri. Onlarla zorlu bir mücadele oynayacağız. Sahada büyük takım küçük takım hiçbir zaman olmaz. Her zaman çok isteyen çok mücadele eden başarır. Biz çok inanacağız, mücadele edeceğiz ve başaracağız." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Amed Sportif Faaliyetler'de Fenerbahçe sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER