Ana-Bacılar Konukevi inşaatı devam ediyor

Ana-Bacılar Konukevi inşaatı devam ediyor

Sarıçam Belediyesi tarafından yaptırılan ve vaat edilen projeler arasında yer alan Ana-Bacılar Kadın Konukevi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yapımına yaklaşık bir ay önce başlanan Kadın Konuk Evi'nin inşaat çalışmasının beklenen de daha hızlı gittiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Başkan Bilal Uludağ yaptığı açıklamada, yapımının 5 aylık gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan konukevinin toplamda 2 bin metrekareye yakın bir alanda yapılacağını da belirterek, "Ana-Bacılar Konukevi, inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Sarıçam ilçemizde yaşayan kadınlarımızın sıkıntılı ve zor günlerinde bu dönemlerini atlatabilecekleri, ihtiyaç duydukları her konuda yönlendirilebilecekleri bir merkez haline gelecek." dedi.

Başkan Uludağ, konukevinde barındırılacak kadınların psikolojik, aile ve hukuk danışmanları tarafından da hizmet verilerek yönlendirilmelerinin sağlanacağını vurguladı. Uludağ, şunları kaydetti: "Zor durumda kalan kadınlarımızın barınabilecekleri yaşam odalarımızın bulunacağı merkezimizde, onların sosyal ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği alanlarda yer alacak. Projemizde 862 metrekarelik zemin katta, ev kadınlarımızın da faydalanabilecekleri spor salonu, çocuk oyun alanı, revir, yemekhane, hobi odaları, kütüphane, idari birimler, psikolog ve güvenlik odaları, 1'inci katta ise toplam 23 yaşam odası, ütü ve çamaşırhane odası yer alacaktır." CİHAN
<< Önceki Haber Ana-Bacılar Konukevi inşaatı devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER