Anadolu'da İnovasyon Hareketi Konya'da toplandı


İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Konya'da gerçekleştirildi. 'İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Anadolu Yarına Hazırlanıyor' temasıyla yapılan toplantıda 'Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması' sonuçları ve şehrin öne çıkan markaları açıklandı.

Marketing Türkiye'nin önderliğinde Şekerbank, Şeker Leasing, Şeker Factoring ana sponsorluğunda, Multinet Up, Marketing Toys resmi sponsorluğuyla yapılan zirvenin ana teması 'inovasyon' oldu. Konya'da toplanan İPZ'de, Türkiye'de itibar çalışmalarının meşakkatli bir süreç olduğu ve liderden başlayarak topyekûn sürdürülmesi gerektiği vurgulandı. Bu doğrultuda Konya ekonomisinin inovasyon, teknoloji ve finansal süreçlerini masaya yatıran İPZ, Konya'da üretimin, ticaretin ve hizmetin tüm alanlarında KOBİ'lerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmayı hedefledi. Etkinlikte 'Değişen Ekonomik Koşullarda Yenilikçi ve Alternatif Finansal Çözümler' oturumunda Şeker Yatırım Baş Ekonomisti Gülay Elif Girgin, Şekerbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü Bahadır Dingil, Şeker Leasing Genel Müdürü Cenk Erten, Şeker Factoring Pazarlama Grup Başkanı Özcan Nazik katılımcılarla bir araya geldi.

'İşletmeler İçin İşleyen Bir İnovasyon Kültürü Yaratmak' konulu oturumda ise bir ürünün inovasyon yolculuğu Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ve Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat'ın deneyimleri ışığında anlatıldı. Multinet UP CEO'su Yusuf Ziya Gündüz ve Multinet UP COO'su Demirhan Şener, 'Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri', Digital Partners CEO'su Tunç Günbey 'İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız', Marketing Toys CEO'su Koray Özdemir 'Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar' oturumlarında tecrübelerini aktardı.

KONYA'NIN EN DEĞERLİ MARKALARI BELLİ OLDU

Marketing Türkiye'nin Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı 'Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması'nda kentin öne çıkan markaları da açıklandı. Araştırmaya göre kentin en değerli markası Konya Şeker oldu. O'nu takip eden diğer markalarsa şöyle: Torku, Adese, Atiker, Selva Makarna, Konya Çimento, Rapsodi Home Furniture, Pakpen.

IPZ, ANADOLU MARKALARI İÇİN FARKINDALIK SAĞLIYOR

2006 yılında 'Dijital pazarlama konusunda reklam veren nezdinde bir farkındalık yaratma ve bu alanda gelişimi sağlama' vizyonuyla yola çıkan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), son iki yıldır bu vizyonunu Şekerbank, Şeker Leasing, Şeker Factoring ana sponsorluğunda Anadolu markalarıyla paylaşıyor. Daha önce Kayseri ve Bursa'da gerçekleşen IPZ Anadolu, Konya'dan sonra Antalya ve Denizli'de iş dünyasının nabzını tutacak. CİHAN
<< Önceki Haber Anadolu'da İnovasyon Hareketi Konya'da toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER