Analar ağlıyor

13 Mart akşamı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Çankaya Üniversitesi öğrencisi Elvin Buğra Aslan, Ufuk Üniversitesi öğrencisi Zeynep Başak Gülsoy, Ayrancı Anadolu Lisesi öğrencisi Destina Peri Parlak’ın cenaze töreninde aileler acılı ve öfkeliydi.

Analar ağlıyor

Zeynep Başak Gülsoy’un annesi Asiye Gülsoy,  “Kim verecek çocuğumun hesabını? Altın saçlı yavrumu nasıl toprağa vereceğim, nasıl!” diye feryat etti.




Destina Peri Parlak’ın talihsiz annesi Hacer Parlak kızının tabutuna sarılarak “Katilsiniz... Anaları ağlattınız, katilsiniz” diyerek feryat etti. Parlak, kızına 2 aylık hamileyken eşini trafik kazasında kaybetmişti.  Hayatta 16 yaşındaki kızından başka hiçbir kimsesi olmayan anne Hacer Parlak, “Bu dünya çok kötü annem. Babana gönderiyorum seni, baban bakacak sana bundan sonra” Ben sensiz ne yaparım, kime sarılacağım yavrum? Biri bana bunun bir şaka olduğunu söylesin” diye ağıt yaktı.



Elvin Buğra Aslan’ın tabutunun üstüne sporcusu olduğu Gençlerbirliği’nin forması kondu. Acılı annesi Nesrin Aslan ise “Benim oğlumun katili bir tane vampir. Bakın oğlumun gözündeki ışığa bakın. Oğlumun gözündeki ışığı söndürdünüz. Karanlıklarda kalacaklar. Bu kıvılcımı ben yakacağım. Bu ismi unutmayın” diyerek feryat etti. 



Meydan



Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER