Anayasal soruşturma bürosunda 3 yeni savcı görevlendirildi


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yeni iş bölümü yayımlandı. Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'na 3 yeni savcı görevlendirildi. Yine aynı büroda görev yapan ve 28 Şubat soruşturmasına yürüten Aytekin Cenikli başka bir büroda görevlendirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yeni iş bölümü yayımlandı. Yeni iş bölümüne göre Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'nda 3 yeni savcı görevlendirilirken 1 savcı ise başka bir büroda görevlendirildi. Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'na görev yapan ve 28 Şubat soruşturmasını yürüten Aytekin Cenikli Bilişim Suçları Bürosu'nda görevlendirildi.

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'nda ise 3 yeni savcı görevlendirildi. Ankara Sincan Adliyesi'nde görev yapan son mazeret kararnamesi ile Ankara Adliyesi'ne atanan savcı Selda Binboğa Kurtuluş ve yine son mazeret kararnamesi ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcıvekili'nden Ankara Adliyesi atanan Velihattin Eldemir Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'nda görevlendirildi.

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'nda görevlendirilen diğer savcı ise aralarından Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanları Ramazan Akyürek, Ömer Altıparmak ve İstihbarat Dairesi eski Başkan Yardımcısı İstihbarat Dairesi eski Başkanı Recep Güven'in de bulunduğu 50 emniyet mensubu hakkında iddianame hazırlayan Memur Suçlar Soruşturma Bürosu SavcıAlpaslan Karabay oldu.

PATLAMA SONRASI ATTIĞI TWEETLER İLE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Savcı Alpaslan Karabay, Ankara'da meydana gelen patlama sonrası attığı tweetler ile de gündeme gelmişti. Savcı patlama sonrası "Ankara'da 2 ayrı patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var Feto örgütü Amerikalı mesai arkadaşları ile Ankara tren garını kan gölüne çevirdi." şeklinde 3 tweet atmıştı. Savcı Karabay daha sonra tweetlerini silmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Anayasal soruşturma bürosunda 3 yeni savcı görevlendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER