Ankara'ya kar yağdı, Gölbaşı Gölü kuşlara kaldı


Ankara'ya yağan mevsimin ilk karı sonrasında her zaman kalabalık olan Gölbaşı Gölü kuşlara kaldı. Gölü ziyarete gelen az sayıdaki vatandaşı kuşlar karşıladı.

Ankara'ya yağan mevsimin ilk karı sonrasında her zaman insan kalabalığının fazla olduğu Gölbaşı Gölü sessizliğe büründü. Gölbaşı Gölü'nde yaşayan karabatak ve martılar suyun tadını çıkardı. Sandalın üstünde bulunan martılar dikkatlerden kaçmadı. Zaman saman uçuşan martılar göl üzerinde renkli görüntüler oluşturdu.
Gölü ziyarete gelen az sayıdaki vatandaşı kuşlar karşıladı.

"HAVA SOĞUK OLDUĞU İÇİN KİMSE GELMEMİŞ"

Ankara Üniversitesi öğrencisi Ali Özcan Ünal, Ankara'ya yağan kar sonrasında Gölbaşı Gölü'nün sakin olduğunu söyledi. Ünal, okul sonrasında arkadaşları ile vakit geçirmek için göle geldiklerini ifade etti. Ali Ünal, "Hava kötü gibi gözüküyor ama biz bu havaları daha çok seviyoruz. Buraya dinlenmek için geldik. Hava soğuk olduğu için kimse yok, ama böyle sakin ve sessiz daha güzel. Göl kuşlara kalmış, göl havası güzel, sessiz sakin." diye konuştu.

Ankara Üniversitesi öğrencisi Onur Mücahit Dincer de "Kar yağdığı için insanlar göle gelmemiş, değerlendirilmesi gereken yer burası, gerektiğince değerlendirilmiyor." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'ya kar yağdı, Gölbaşı Gölü kuşlara kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER