Ankara'da Millet İttifakı coşkusu: Yüz binler Tandoğan Meydanı'nda

Millet İttifakı'nın Ankara Millet Buluşması için yüz binler erken saatlerde Tandoğan Meydanı'na akın etti. Yurttaşlar hep bir ağızdan 'Hak, hukuk, adalet' sloganları atıyor. Mitingde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yurttaşlara seslenecek.

SHABER3.COM

Millet İttifakı’nın final mitingi Ankara’da düzenleniyor. Mitinge Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte; Millet İttifakı'nın paydaşları İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş katılıyor.

T24'te yer alan habere göre 4 Mayıs seçimlerine saatler kala Millet İttifakı final mitinginin adresi Ankara’da, Tandoğan Meydanı oldu. Ankara’daki büyük mitinge katılımlar öğleden sonra başladı. İki farklı polis arama noktasından geçerek alana yapılan girişlerde pankartlar da polis tarafından tek tek kontrol edildi.

Mitingde sahneye ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çıktı. Yavaş mitingde şunları söylüyor:

"Cumhuriyetimizin başkenti Ankara, hoş geldiniz. 2019 yılında bugün yaşadıklarımızı yaşadık. Geri kaldıklarını görünce her türlü iftirayı attılar. PKK'lılar sayaç okuyacak dediler. Ankara halkı bunlara inanmadı, kulak vermedi. Sosyal yardımlar kesilecek dediler, hepiniz gördünüz. Artık herkese destek veriliyor ama bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Bu kardeşiniz pandemi nedeniyle iyice artan ekonomik şartlarda geçen yıl ve bu yıl tam 200 bin aileyi ve çocuklarını üşütmedi, doğalgaz yardımı yaptı. İnsanlar onlara inansaydı Ankara'da bunların hiçbiri olmazdı. Türkiye'de de 21 yıldır aynı hükümet. Öğrenmişler 3 koyunu güdemez diye; verin bakalım güdüyor mu gütmüyor mu?

Ankara'da bir jeliboncu kafa var. Bu kafa kendi partisinden olana da tuzak kurdu. Şimdi o şahısla kendi yakını yan yana çalışmak zorunda kaldı. Sayın Muharrem İnce ile ilgili bunlar konuşuluyor. Seçmenleri etkilemeye çalışırlar. Hiç fark etmiyor. Ha birinin özel hayatını kaydedip özel hayatını kullanmışsınız ha montaj videolarını sahnede gösteriyorsunuz. Ne farkı var? Şehit kanıyla siyaset yapıyorsunuz.

Devletin bekası tehlikeye girer dediler. Öyle bir şey olmadı. TC tabelalarını, andımızı kaldırdılar. Biz geldik seçimi kazanır kazanmaz TC tabelalarını layık oldukları yere astık. İstanbul seçimlerinde baktılar ki belediyede ayrımcılık yok. Başka yola başvurdular. Başladılar önce ümmet elden gider, Mekke düşer, oy vermeyin dediler. İstanbul halkı kararlıydı. Elinden alınan iradenin gasp edilmesine karşı durdu. Bu sefer de yedek güçlere başvurdular. Osman Öcalan'ı televizyonlara çıkardılar.
<< Önceki Haber Ankara'da Millet İttifakı coşkusu: Yüz binler Tandoğan... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER