O manşet hakkında konuştu: Anladığı dilden cevap verdik

Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez Can Erzincan canlı yayınında Meydan Gazetesinin bugünkü manşetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Metro turizm muavininin cinsel saldırısını manşetine taşıyan Meydan Gazetesi GYY Levent Kenez bizi seven okuyucularımız yanlış anladıysa özür dileriz dedi.

'Anladıkları dilden cevap verdik'

Can Erzincan TV'de Erkan Akkuş'un sunduğu Güne Bakış programına konuk olan Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez, Meydan Gazetesinin bugünkü manşeti hakkında açıklamalarda bulundu.

Metro turizm muavininin cinsel saldırısını manşetine taşıyan Levent Kenez bizi seven okuyucularımız yanlış anladıysa özür dileriz dedi. İşte o yayından satır başları:


"Dün akşam sayfamızı paylaştığımızdan beri tepkiler geliyor, halen de geliyor. Heralde artacak. Bir gazete yöneticisi için gazetesinin konuşulması gündem olması çok güzel bir şey. Bu şekilde gündeme gelmek bizim tarzımın tercihimiz değil... Bize destek olan takdir eden eğer bu size yakışmadı, bu size olmadı diyorlarsa bu bizim için önemli bir kıstastır. Bu tür eleştiriler bizim başımızın tacıdır. İnsanların nasıl fedakarlıklarla bize destek olduklarını biliyoruz. Bizim sadık okuyucu kitlemizin bir rahatsızlığı varsa doğru mu yaptık yanlış mı yaptık bu bizim için bir ölçüdür. Bu eleştiriler başımızın tacıdır. 365 gün alkış alamazsınız. Eleştiriler de olacak... Ne kadar şanslı bir gazeteyiz ki okuyucularımız yeri geldiğinde tepkilerini çok net bir şekilde ortaya koyabiliyorlar... Böyle okuyuculara sahip olduğumuz için çok mutluyuz... Rahatsız olan olmuşsa buna bize yakıştıramayan olmuşsa onların üzülmesinden dolayı çok üzüntü duyduk. Ama bu manşetten ziyade olayın konuşulması lazım... Yanlış anlaşıldıysak da özür dileriz..."
İşte o manşet:


<< Önceki Haber O manşet hakkında konuştu: Anladığı dilden cevap verdik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER