Anne-kızı öldürüp intihar eden katil, 2 çocuğu daha öldürmek istemiş


Bursa'da, 42 yaşındaki Mükerrem Alemdağ isimli kadın ile 21 yaşındaki kızı Fadime Aytekin Demirkıran'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra yakalanacağını anlayınca aracında intihar eden İrfan Çakmak'ın (55), Mükerrem Alemdağ'ın iki oğlunu da öldürmek istediği ortaya çıktı.

Cesetler, geçen pazar günü merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Çevre Yolu Bağlantısı'nın İsmetiye tarafından meyve bahçelerinde bulunmuştu. Olay yerindeki naylon hasır örtüden yola çıkarak örtüyü Gürsu'da satın alan Mükerrem Alemdağ'ın kimliğine ulaştı.

Bursa Jandarma ekipleri, kadının birlikte yaşadığı iddia edilen İrfan Çakmak'ı aramaya başladı. Mükerrem Alemdağ'ın cuma günü İrfan Çakmak ile piknik yapmak için evden ayrıldığını, Çakmak'ın, Mükerrem Alemdağ'ı öldürdükten bir gün sonra eve gelip kızı Fadime Aytekin Demirkıran'a, "Piknik yapmaya bugün de devam edeceğiz. Annen mutlaka senin de gelmeni istiyor" diye kandırıp olay yerine 1 kilometre uzaklıkta genç kızı da öldürdüğü belirlendi.

Şahsın, Mükerrem Alemdağ'ın eski eşinden dünyaya gelen Uğur ve Umut'u da öldürebileceği ihtimaline karşın Baruthane Mahallesi'ndeki evin çevresinde geniş güvenlik önlemi alıp iki kardeş koruma altına alındı. Aynı şekilde, dün defnedilen anne ve kızın cenazelerinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.

Evli ve iki çocuk babası olan İrfan Çakmak'ın, 16 MAV 49 plakalı aracını Demirkıran kardeşlerin evinin çevresinde gören jandarma ekipleri, güvenlik güçlerini görünce kaçmaya çalışan şahsı bir süre kovaladı. Yakalanacağını anlayan şahıs, aracının kapılarını kilitleyerek silahla kafasına sıkarak intihar etti. Araç içerisinde, anne ve kızın öldürüldüğü pompalı tüfek de bulundu.

DSİ'den emekli olduğu belirlenen İrfan Çakmak'ın kaleme aldığı, aracın torpido gözünde bulunan notta ise şu ifadelere yer verildiği öğrenildi: "Ben kadını vurduktan sonra kızına açıklamaya gittim. Onun yanında intihar edecektim. Kız bana, 'yapma' dedi. Engel olmak istedi. Boğuşma yaşadık. Kızı orada yanlışlıkla vurdum. Bunlar benim 250 bin liramı yediler. Ölümü hak ettiler. Ben bu cinayetleri işledikten sonra 15 ve 22 yaşındaki çocukları Uğur ile Umut Demirkıran'ı vuracaktım. Eve gittim. Masum bir şekilde uyudukları için yapamadım. Bir insan hata ve yanlışa düşünce, bu hayat bir insanı böyle bitirir. Bu benim yaşadıklarım örnek olsun."
katil-2-cocugu-daha-oldurmek-istemis-1959024.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Anne-kızı öldürüp intihar eden katil, 2 çocuğu daha... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER