Antalya'da sıcak kış


Yurdun büyük bölümünde kar yağışı ve soğuklar görülürken Antalya'da henüz kış mevsiminin etkileri hissedilmedi. Sıcaklığın 20 derecelere kadar çıktığı Antalya'da vatandaşlar sahillerde güneşlendi, denize girerek yüzdü.

Aralık ayından itibaren Türkiye'nin özellikle doğu bölgelerinde karlı ve soğuk hava etkili oluyor. Sıcaklıklar yurdun birçok bölgesinde önemli oranda düşerken bazı köy yolları işe yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Antalya'da ise yazdan kalma günler devam ediyor. Sıcaklığın 20 derecelerde hissedildiği Antalya'da vatandaşlar soluğu sahillerde ve parklarda aldı. Özellikle Konyaaltı Sahili vatandaşların uğrak yeri oldu. Aileleriyle birlikte sahile gelen vatandaşlardan bazıları yürümeyi tercih ederken bazıları da güneşlenip denize girmeyi tercih etti. Sahilde oturan aileler bir yandan eşsiz Akdeniz manzarasının tadını çıkarırken çocukları da denize taş atarak, kumda oynarak vakit geçirdi.

Eşiyle birlikte sahilde güneşlenen ve denizde yüzen Ramazan Omak, Antalya'da yaşayıp da denize girmemenin mümkün olmadığını söyledi. Omak, Antalya'nın deniz ve güneşinin bulunmaz bir nimet olduğunu ifade etti. Anadolu'daki yaşayanların daha şansız olduğunu anlatan Omak, "Biz her hafta güneş çıktığı sürede denizi değerlendirmeye çalışıyoruz. Antalya'da yaşamak güzel. Su sıcaklığı çok güzel." dedi.

SAHİLDE ATA BİNDİ

Öte yandan, sahilde bir kadının ata binmesi dikkat çekti. Sahilde uzun bir süre herkesin şaşkın bakışları altında siyah bir ata binen kadın, bir süre sonra gözden kayboldu. Vatandaşlar ise uzun süre sahilde dolaşan atı izledi. CİHAN
<< Önceki Haber Antalya'da sıcak kış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER