Antalyaspor'un lider Beşiktaş mesaisi başladı


Antalyaspor, hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Antalyaspor, cumartesi günü oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Pazartsi günü evinde Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Antalyaspor, siyah beyazlı rakibi de yeni yoluna devam etmek istiyor.

Antrenman öncesi Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in 10 dakika süren bir toplantısının ardından Bursa maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparak idmanı hafif şekilde tamamladı.

O karşılaşmada yedek soyunan ve forma şansı bulamayan oyuncular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından Beşiktaş maçı için taktik çalıştı.

Antalyaspor'un bugünkü antrenmanına saktlığı devam eden Chicho katılmazken, Oktay Delibalta takımdan ayrı olarak düz koşulara devam etti. Bursa maçında hafif sakatlanan Zeki Yıldırım bugünkü antrenmanda dinlendirilirken, bir akrabasının rahatsızlığı dolayısıyla Serdar Özkan idmanda yer almadı.

TARAFTARLARDAN BAŞKANA ÇORAP HEDİYESİ

Geçen hafta Beyazıt Öztürk'ün programına konuk olan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, 'Eto'o'yu alabilmek için çoraplarımızı dahi sattık' şeklinde espirisine karşı kırmızı beyazlı taraftarlar destek amaçlı çorap getirdi.

Antalyaspor taraftar gruplarından 'Red Soldiers' üyeleri satın aldıkları 3 çift çorabı Başkan Gencer'e hediye etti. Grup üyeleri 'Başkanımıza çorap aldık ki bize seneye daha iyi oyuncular transfer etsin' sözlerini kullandı. Başkan Gencer de taraftarlara teşekkür ederek çorapları gülerek aldı. CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor'un lider Beşiktaş mesaisi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER