Araç içinden havaya ateş ederken kendini vurdu


Bursa'da bir kişi arkadaşları ile araçlarında otururken, iddiaya göre camı açıp havaya ateş ederken kendini vurdu.

Edinilen bilgiye göre; Bursa'nın Mudanya ilçesinde önceki gün saat 22.30 sularında Akpınar mahallesinde silahyaralama ihbarı alan polis ekipleri olay yerine gittiklerinde park halindeki aracın yanında O. Y. (24) ve C. E. E.'nin (27) panik halinde oldukları ve aracın arka koltuğunda da 32 yaşındaki S. S.'nin kanlar içinde yattığını gördü. Yapılan incelemede S.S.'nin sağ omuz arka kısımda kürek kemiği altından 1 adet ateşli silah yaralanmasının olduğu tespit edildi. İlk görünüş itibariyle hayati tehlikesinin olmadığı anlaşılan S.S., olaş yerine çağrılan 112 görevlilerince hastaneye kaldırıldı.

Araç yanındaki iki şahısla yapılan görüşmede 41 yaşındaki T. İ. ile birlikte üçünün olay yerine geldiklerini belirterek, "Yaralı S.S.'de silah vardı. Ateş ederek bir şarjör boşalttı. O esnada kendisini vurdu. Yanında bir şahıs daha vardı ancak o şahıs kaçtı." şeklinde konuştu.

Yapılan araştırmada olay yerinden ayrılan şahsın İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olan A. B. olduğu ve suç aleti tabancayı da teslim ettiği anlaşıldı. Olay yerindeki araçta çok sayıda boş kovan bulunurken olayla ilgili tahkikata başlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Araç içinden havaya ateş ederken kendini vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER