Aracını park ederken babasını ezdi

Aracını park ederken babasını ezdi

Beşiktaş'ta 83 yaşındaki babasını kuaföre götüren lise öğretmeni Gönül Yıldırım, aracını park etmek için geri geldiği sırada babasını ezdi. Hastaneye kaldırılan yaşlı adam, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Gözaltına alınan öğretmen ise serbest bırakıldı.

Kaza Yıldız Caddesi'nde dün 10.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, aynı cadde üzerinde yaşayan lise öğretmeni Gönül Yıldırım (50), babası Hasan Yıldırım'ı (83) berbere götürmek için evden çıktı. Yürümekte zorluk çeken babasını aracına bindiren Gönül Yıldırım, yaklaşık 150 metre ilerideki berberin önüne geldi. Babasının koluna girerek araçtan indiren ve berberin merdivenlerine getiren Gönül Yıldırım, park etmek için tekrar aracına bindi. Aracını berberin önüne parketmek isteyen Gönül Yıldırım, geri gelirken yanlışlıkla babasını ezdi. Araç ile berber dükkanının merdivenleri arasına sıkışan yaşlı adamın bacakları parçalandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'BACAKLARI KOPTU BURASI KAN GÖLÜNE DÖNDÜ'

Yaşlı adamın merdivenlerle araç arasına sıkışarak bacaklarının koptuğunu söyleyen berber Halil Polat, "Kızı arabayla aldı getirdi buraya yanaştırdı. Babasını indirdi buraya merdivenlere kadar getirdi. Kapının önünde Halil amca diye çağırdı ben geldim elinden tuttum merdivene çıktı. Üçüncü merdivende geri attı adımını ben elinden tuttum bir anda araba kaydı arkadan vurur vurmaz merdivenlerin arasına bacakları koptu. Bende çekildim geriye çekilmesem benimki de kopuyordu. Ondan sonra şu sağ tarafa aldık arkadaşlardan kimse tanımıyorum havlular verdik kestiler bacağını bağladılar kan akmasın diye ama burası kan gölü oldu. Ondan sonra kurtarım ekipleri falan geldi, polisler geldi aldı hastaneye götürdüler. Ondan sonra orada vefat etmiş. Kızcağız da feryat etti Allah kıza yardım etsin. Nasıl öğretmenlik yapacak ben orasını bilemem. Evet devamlı buraya gelirdi tıraş olmaya bir yere gitmez. Yakınları hepsi bizde tıraş olur." dedi.

YAŞLI ADAMIN GÖZLÜĞÜ VE BASTONU BERBERDE KALDI

Hasan Yıldırım'ın kaza sırasında bastonu ve gözlüğü berberde kaldı. Baston ve gözlüğü gösteren berber Halil Polat, bugün cenaze namazına giderken onları da ailesine teslim edeceğini söyledi.

Olayın ardından gözaltına alınan Gönül Yıldırım, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadesi alınan Yıldırım, akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Aracını park ederken babasını ezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER