Ardahan, Kars, Erzurum ve Bitlis'te salı günü kar yağışı bekleniyor


Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, salı günü Ardahan, Kars, Erzurum ve Bitlis'te kar yağışı bekleniyor. Kayseri, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Hakkari'nin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük tahminlerine göre, haftanın ilk günü (Pazartesi) ise ülkenin Karadeniz kıyı kentleri, doğu ve güneydoğunun genelinde yağmur İç Anadolu geneli, Ege'nin doğusu, Marmara'nın güneyi ile Akdeniz'in kuzey kesimlerinden sis bekleniyor. Diğer kesimlerde ise bulutlu ve az bulutlu bir hava hakim olacak.

Salı gününden itibaren Ardahan, Kars, Erzurum ve Bitlis'te kar yağışı bekleniyor. Kayseri, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Hakkari'nin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur görülecek. Karadeniz ve Doğu'daki çoğu ilde yağmur, Marmara'da bulutlu, Akdeniz ve Ege bölgesinde az bulutlu bir hava tahmin edildi.

11 Kasım Çarşamba günü, Ardahan, Erzurum ve Kars'ta kar yağışı, Bitlis, Ağrı, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt'ta karla karışım yağmur devam edecek. Yağmur geçişmeleri ülkenin Karadeniz kıyı şehirleri ile İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde görülecek. Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Bursa'da hava sisli olacak. Güneydoğu ile Ege bölgesine parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

12 Kasım'da kar yağışı Kars, Ardahan ve Erzurum'da devam edecek. Bayburt, Gümüşhane ve Van'da karla karışık yağmur etkisini gösterecek. Doğu Karadeniz yağmurlu diğer bölgeler de güneşli ve parçalı bulutlu bir hava etkisine girecek. İzmir. Denizli, Muğla, Manisa illerindeki vatandaşlar açık bir hava görecek.

13 Kasım Cuma günü ise sadece Ardahan'da karla karışık yağmur, Trabzon, Rize ve Artvin'de yağmur görülecek. Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Adana, Mersin, Antalya, Muğla, Aydın, İzmir'de açık bir hava etkili olacak. Yurdun geri kalan bölgelerinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülecek. CİHAN
<< Önceki Haber Ardahan, Kars, Erzurum ve Bitlis'te salı günü kar yağışı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER