Arınç'tan Cumhurbaşkanı'na cevap


Ak Parti'nin kurucularından, başbakan yardımcılığı ile meclis başkanlığı görevlerinde bulunan 20, 21, 22, 23, ve 24. Dönem milletvekili Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik söylemine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medyada yer alan açıklamalarını okuduğunu belirten Arınç, "Kendileriyle polemiğe girmek, tekzip etmek ve bu konuyu devam ettirmek şahsına karşı büyük bir saygısızlık olur." ifadelerini kullandı.

"BU BÜYÜK SUÇU İŞLEMİŞ OLANLAR NİYE HÜKÜMETİMİZDE BAKAN OLARAK TALTİF EDİLMİŞ OLSUNLAR"

Kendisini 'dürüst olmamakla' itham eden Cumhurbaşkanı'na maddeler halinde cevap veren Arınç, "CNN Türk' teki mülakatımda Dolmabahçe görüşmesine mutabakat demedim. 28 Şubat 2015 tarihinde Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı' ydı, aynı hükümette birlikte çalışmıyorduk ve televizyondaki açıklamamda da bu konuyu kendisiyle birebir görüşmediğimi ifade etmiştim. Kendileri Mart 2015 tarihinde bu konuyla ilgili hükümetimizi suçlamış, ben de bu mülakattaki sözlerimi o tarihlerde de ifade etmiştim. Dolmabahçe görüşmesinde yer alan 3 değerli arkadaşımız Sayın Cumhurbaşkanı' nın ikaz ve itirazlarına rağmen böyle bir fotoğraf vermişlerse, bu büyük suçu işlemiş olanlar niye hükümetimizde bakan olarak taltif edilmiş olsunlar ? Benim tanıyabildiğim kadarıyla Sayın Cumhurbaşkanı, temel değerlerimiz konusunda ve önemli siyasi konularda yanlış yapanları, ki ben de pek çoğuna bizzat şahidim , siyaseten affetmez, siyasi hayatlarını sonlandırırdı." açıklamasında bulundu.

Sürecek …
CİHAN
<< Önceki Haber Arınç'tan Cumhurbaşkanı'na cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER