Asgari ücret resmen açıklandı

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Asgari Ücret için tarih verdi.

Asgari ücret resmen açıklandı

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, "Asgari Ücret Komisyonu 1 Aralık'ta toplanıyor. Hükümetin tavsiyesi Komisyona iletilecek ve asgari ücret 1 Ocak 2016 itibarıyla bin 300 lira olacak" dedi.

Çelik, bu dönemin hayırlı olmasını dileyerek, "Reformlar dönemi olmasını temenni ediyorum. İnşallah Meclis'te büyük bir konsensüs, büyük bir uyum içerisinde Türkiye'nin önünde bekleyen meselelere neşter atacak önemli çalışmaların, reformların gerçekleştirildiği bir dönem olmasını, yeni bir atılım dönemi olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Bu niyetlerle Meclis açılacak ve inşallah bu başarılı çalışmaları da bu dönemde gerçekleştirmiş olacağız" diye konuştu.

"Asgari ücret ne zaman bin 300 lira olacak" sorusu üzerine Çelik, bunu defalarca televizyonlarda ifade ettiklerini belirterek, hükümetin, verdiği sözlerin tümünü yerine getirecek adımları kurulur kurulmaz atmaya başlayacağını söyledi. Çelik, "Asgari Ücret Komisyonu 1 Aralık'ta toplanıyor. Hükümetin tavsiyesi Komisyona iletilecek ve asgari ücret 1 Ocak 2016 itibarıyla bin 300 lira olacak" dedi.

<< Önceki Haber Asgari ücret resmen açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER