Aziz Yıldırım, başkanlığı bırakmıyor


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayında bırakmayacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Divan Kurulu, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra sarı lacivertli yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Daha önce birçok açıklamasında Mayıs ayında yapılacak Seçimli Kongre'de görevi bırakacağını duyuran Aziz Yıldırım, bu sefer bırakmayacağını dile getirdi.

Divan Kurulu Toplantısı'nda kürsüye gelen Başkan Aziz Yıldırım, "Mayıs ayında bırakmıyorum. Buradayım." dedi.

Mayıs ayında hazırlayacakları bütçe ile üyelerin karşısına geçeceklerini dile getiren Aziz Yıldırım, amatör branşların 18 yıldır kulübün yükü olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin karar alma dönemine geldiğini belirten Başkan Yıldırım, "18 senedir söylüyoruz amatör şubeler kulübümüzün yüküdür. Bu yükü kaldırmak artık dayanılmaz noktaya gelmiştir. 15 senedir söylüyoruz hep şu söylendi: 'halledeceğiz, çözeceğiz, kanun çıkaracağız, bu dediğiniz doğrudur bu dediğinizi yapacağız.' Maalesef yapılmadı. Erkek Basketbol Takımı'nın her sene 20 milyon Euro asgari açığı var. Bu para nereden gelecek? Ya bankadan alacağız, ya da futbolun gelirlenrinden buraya aktarma yapacağız. Başka türlü çözemeyiz." şeklinde konuştu.

Yıldırım, diğer amatör branşların da zarar açık verdiğini sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım, başkanlığı bırakmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER