Baba oğul piste çıkıyor


3 sezondur Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışan baba oğul sporcular Süleyman Kolot ve Ömer Asaf Kolot bu haftasonu sezonun ilk yarışı için İzmit Körfez'de piste çıkıyor.

2016 Türkiye Karting Şampiyonası, 20 Mart Pazar günü kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından İzmit Körfezi Yarış Pisti'nde düzenlenecek 1. ayak yarışı ile başlıyor.

7-12 yaş arası sporcuların katılımına açık Formula Mini, 13-16 yaş arası Formula Junior, 15 yaş üzeri Formula Senior ve 32 yaş üzeri Formula Master olmak üzere 4 ayrı kategoride koşulacak olan yarış, 09.00'da serbest antrenmanlar ile başlayacak 3 yarış ardından 17.00'daki ödül töreni ile son bulacak.

Spor kariyerlerine 2013 Türkiye Karting Şampiyonası ile başlayan Süleyman Kolot ve 10 yaşındaki oğlu Ömer Asaf Kolot da 2016 Türkiye Karting Şampiyonası'nda start alacak isimler arasında yer alıyorlar. Bu sezon Türkiye Karting Şampiyonası (7 yarış), Belçika Rotax Max Challenge (6 yarış) ve Belçika BNL Karting Serisi (4 yarış) olmak üzere 17 yarışa katılacak olan genç milli sporcu Ömer Asaf Kolot, mini kategoride mücadele ederken, Süleyman Kolot da Formula Master kategorisinde yarışıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Baba oğul piste çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER