Bahçeli: Sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu milletin çektiği çile yeter. Artık sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın. Konuşması kolay, buyurun çileye biraz da siz ortak olun" dedi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun Rusya ile yaşanan uçak krizi sonrasında doğalgazla ilgili yaptığı açıklamaları Twitter hesabından eleştirdi. Bahçeli, doğalgaz konusunda hükümetin geriye sardığını belirterek, "Bu milletin çektiği çile yeter. Artık sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin paylaşımlarından satırbaşları şöyle: "Rüşvet aldılar, adı darbe oldu. Yolsuzluk patladı, dış düşmanların oyunu gösterildi. Para eritirken basıldılar, montaja, dublaja bağladılar. Günah işleme özgürlüğünü icat ettiler, sahte fetvalar düzenlediler, ulema dediler, besmele çekip kul hakkını yeme kuyruğuna girdiler. 'Doğalgaz gelmeyen il kalmayacak, Ayşe Hanım rahatlayacak, bodrumdan kömür çıkarma derdi kalmayacak' dediler… Ne oldu? Geriye sardılar. Şimdi de diyorlar ki, "Biz hayat boyu doğalgazla yaşamadık. Bu millet çileye alışıktır." Yetmedi, "Gerekirse tezek yakarız." dediler. Gün geldi, Bingöl'de olmayan doğalgazı varmış gibi anlattılar, gün geldi doğalgaz bulunmayan Zonguldak'ta açık açık yalan söylediler. Bu milletin çektiği çile yeter. Artık sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın. Konuşması kolay, buyurun çileye biraz da siz ortak olun. Çileyi çeken millet, çalıp söyleyen, köşeyi dönen onlar. Onlar ki, gülüp eğleniyorlar. Haklarında yığınla suçlamaya rağmen muzaffer bir komutan gibi geziyorlar, yiyorlar, gemilerini yüzdürüyorlar. Bu adaletsizliği sorgulamadıkça, bu haksızlığa kafa yormadıkça, zorlu şartlar yenilemez, dağ gibi pürüzler dağıtılamaz." CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli: Sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER