Bakan tarihi gaspı böyle değerlendirdi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bank Asya'nın TMSF'ye devredilmesi konusunda önce bir değerlendirmede bulunmadı, 'detaylarından haberim yok' dedi, sonra da 'tam anlamıyla hukuki ve teknik bir çalışma' dedi

Bakan tarihi gaspı böyle değerlendirdi

ÖNCE DETAYLARINDAN HABERSİZİM DEDİ

Denizli'deki Anadolu lisesi inşaatında işçilerle bir araya gelerek sohbet eden Zeybekci, ardından gazetecilerin Bank Asya ile ilgili sorularına karşılık, "Daha üzerine bakmadım, Detaylarına bakmadım. Yapılan resmi açıklamaları takip etmek lazım." dedi. 

Gazetecilerin, "Resmi açıklamayı siz yapmayacak mısınız?" sorusunu ise, "Ben bakmadım, hakikaten bakamadım. Bu koşuşturmaca içinde bakamadım." diye cevapladı.

SORULARI DAHA SONRA CEVAPLADI

Daha sonra Denizli Merkez Spor Salonu’nda, kadınların sezon sonu pilates gösterisini seyreden Zeybekçi konuyla ilgili açıklama yapmaya karar verdi. 

Zeybekçi şunları dedi:
Bununla ilgili tabii ki ilgili kurumlar TMSF’nin, BDDK’nın, ilgili kurumların yapmış olduğu bir çalışmadır. Tam anlamıyla teknik bir çalışmadır. Tam anlamıyla matematik ve hukuki değerlere dayalı bir çalışmadır. Sebepleri veya onların finansal, matematik ve hukuki anlamda bu duruma düşmesinin sebepleri, onlar benim konum değildir. Yani şundan kaynaklanmıştır, bundan kaynaklanmıştır, bunlara girecek değilim ama yapılan çalışma tam anlamıyla hukuki ve teknik bir çalışmadır.”
<< Önceki Haber Bakan tarihi gaspı böyle değerlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER