'Kaçak Saray kadar başınıza taş düşsün'

Türkiye'den KKTC’ye su temin edilmesini öngören projenin Anamur ayağındaki açılışta Erdoğan, Beştepe için kaçak saray tabirini kullandı

'Kaçak Saray kadar başınıza taş düşsün'

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partilerini eleştirerek, "Türkiye’nin halkın oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanı olarak, yatıyorlar, kalkıyorlar ana muhalefeti kaçak saray, yavru muhalefeti kaçak saray. Kaçak saray kadar başınıza taş düşsün" dedi.

NE KAÇAK SARAYI?

Erdoğan, "Ne kaçak sarayı be. Bu ülkenin cumhurbaşkanlığı makamının bu tür şeylerle yıpratılması diye bir şey olabilir mi? Önce ne diyorlardı, biz oraya gitmeyiz, sonra çağrılırsak gideriz dediler. Ya eninde sonunda bunu yapacaksınız kuzu kuzu geleceksiniz." diye konuştu.




HER OLAYDA BAKAN İSTİFASI İSTEMEK NEDİR?

Konuşmasında Ankara’daki patlamanın ardından istifa çağrılarına değinen Erdoğan, 'Her olayda bakan istifası istemek nedir?” diyerek muhalefete yüklendi.
Erdoğan’ın konuşmasının ilgili bölümü şöyle: Terör örgütlerinin saldırılarının üstesinden gelecek güce sahibiz bunu biliniz. Güvenlik güçlerimiz terör örgütlerine tarihin en büyük darbelerini vuruyor ve vurmaya devam edecek.
Bizi üzen siyasi partilerimizin onlardan beklediğimiz birliği gösteremiyor olmasıdır. Saldırı sonrası bile partilerimiz birliği ortaya koyamadılar. Şu bakan bu bakan istifa etsin diyorlar. Peki bu ülkede Sivas olayları olduğunda iktidarda kimler vardı? Neden o zaman bu istifaları yapmadınız ve yaptırmadınız? Her olayda bakan istifası istemek nedir?
Devlete iftira atan siyasetçiler Türkiye’nin terörle mücadelesindeki en büyük handikaptır.
Medya olarak, siyasi partiler olarak bir arada olsak o örgütler değil bomba, mantar tabancası bile patlamazlar.
<< Önceki Haber 'Kaçak Saray kadar başınıza taş düşsün' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER