Başarı Üniversitesi Basketbol takımı 1. Lig'e yükselmeyi garantiledi

Başarı Üniversitesi Basketbol takımı 1. Lig'e yükselmeyi garantiledi

Başarı Üniversitesi Basketbol takımı, üniversiteler arası basketbol ligi 2. tur rövanş maçlarında Akdeniz Üniversite'ni 91-57, Aksaray Üniversitesi'ni 68-52 yenerek 1. Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Üniversiteler Ligi N Grubu'nda yer alan Başarı Üniversitesi Basketbol Takımı şu ana kadar oynadığı 8 maçta 5 galibiyet aldı. Başarı takımı, 12 - 13 Nisan'da Samsun'da yapılacak olan Yaşar Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi maçlarının da kazanılması durumunda 8 üniversitenin katılacağı Türkiye finallerine çıkmaya hak kazanacak.

Takım Antrenörü Erdem Işık, oynadıkları maçlar ve kalan maçlardaki hedeflerini açıkladığı konuşmasında, "Ünilig'te ölüm gurubuna düştük. Takımımız kurulalı henüz bir yıl olmasına rağmen çok çalıştık, takımımıza inandık. Rektörümüzden öğrencilerimize kadar herkes bize destek oldu. Yüzdük yüzdük sonuna geldik. Türkiye finallerine Canik Başarı Üniversitesi olarak katılmayı çok istiyoruz. Bunu başarabilecek tecrübe ve kalitedeyiz. 12 Nisan'da tüm taraftarlarımızı Yaşar Doğu Salonu'na bekliyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Başarı Üniversitesi Basketbol takımı 1. Lig'e yükselmeyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER