Başbakan Davutoğlu Bursa'da


Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince düzenlenen mitinge katılmak üzere Bursa'ya geldi.

Başbakan Davutoğlu'nu taşıyan uçak, Yenişehir Havalimanı'na eşi Sare Davutoğlu ile birlikte indi. Davutoğlu'nu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe karşıladı. Davutoğlu daha sonra buradan helikopterle şehre geçti.

Cuma için Ulu Camii'ne gelen Davutoğlu, dört rekatlık ilk sünnete yetişemedi. Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay hutbeyi okurken Başbakan Davutoğlu'nun içeri girdiğini görünce, 'Hoşgeldiniz Sayın Başbakanım' dedi.

Namazın ardından Başbakan Davutoğlu, mihrabın önünde vatandaşlarla tokalaştı. Uzun kuyruklar oluşunca zaman zaman vatandaşlarla korumalar arasında itiş kakış yaşandı. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntü almaya çalıştı.

CAMİ ÇEVRESİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Bu arada Başbakan Davutoğlu'nun gelişi sebebiyle Ulu Camii'nde adeta kuş uçurtulmadı. Vatandaşlar dışarıda arandıktan sonra cami bahçesine alındı. Cami çevresinde demir bariyerlerle güvenlik şeridi oluşturuldu.

Başbakan Davutoğlu, camiden arka kapıyı kullanarak çıktı. Cami dışında duvarlara asılan 'Miting alanına gider' pankartları dikkatlerden kaçmadı. CİHAN
<< Önceki Haber Başbakan Davutoğlu Bursa'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER