Basın sözcüsü Suat Paçacı: 6 gollü Tomas Necid Bursaspor'un yeni değeri

Basın sözcüsü Suat Paçacı: 6 gollü Tomas Necid Bursaspor'un yeni değeri

Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Süper Lig'in geride kalan 7 haftası sonrasında 6 gol ile ligin en çok gol atan üç oyuncusundan biri olan Tomas Necid'in Bursaspor'un yeni değeri olduğunu söyledi.

Suat Paçacı, Bursaspor'un oyuncu kalitesi ve değeri açısından bu ligin kalburüstü takımlarından biri olduğunu belirterek, "Tabii kağıt üstündeki bu değeri sahaya yansıtabilmek bizim açımızdan çok daha önemli, bunu da yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz. Tabii yeni oluşmuş bir takımız, yeni olan takımın da oyun aklı geliştirebilmesi, futbol felsefesi ortaya koyabilmesi için de daha çok birlikte olması ve daha çok birlikte oynama alışkanlığını artırması gerekir. Bununla ilgili bazı problemler var. Ayrıca çok değerli olduğunu düşündüğümüz ve şampiyonluğunda da çok büyük emeği geçen Ertuğrul hocanın, antrenör grubu ile birlikte bu yönde büyük bir çabası var." dedi.

Son günlerde sesi yükselen Bursaspor taraftarlarını da çok iyi anladıklarını anlatan Paçacı, "Eskişehir maçında unutmak istediğimiz ve arkada bırakmak istediğimiz bir takım hadiseler yaşandı. Taraftarımız tabii beklentisi yüksek olduğu için takımdan biraz yüksek sesle ve kaşlarını çatarak bazı gerçekleri ifade etmek durumunda kaldılar ama hakikaten onları anlıyoruz, teknik adamımız ve antrenör gurubumuz ve yönetimimizde onlardan farklı düşünmüyorlar." şeklinde konuştu.

Önce Eskişehirspor, ardından Çaykur Rizespor deplasmanında aldıkları galibiyetlerle önemli bir sıçrama gerçekleştirdiklerini anlatan Suat Paçacı, şöyle devam etti:

"Bir kere bu sezon adına bazı ilkleri gerçekleştirdik. İlk kez bir deplasman galibiyeti elde ettik. İlk kez iki hafta üs üste kazanmayı öğrendik, yaşadık ve bunun tadına vardık. Ardından milli maç arası geldi, keşke gelmeseydi de biz bu ritmimizi bulmuşken devam etseydik, içeride Antalya ile de oynayabilseydik ama her şeyde bir hayır vardır."

Milli arada kalan oyuncularla Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam edeceklerini anlatan Paçacı, çok yakın zamanda puan cetvelinde de üst sıralara çıkacaklarını söyledi.

"TOMAS NECİD BURSASPOR'UN YENİ DEĞERİ"

Fernandao'nun yerini 6 gol atan Tomas Necid'in doldurduğunun hatırlatılması üzerine de Suat Paçacı, "Geçen sezon çok iyi bir performans ortaya koyduk. Bu sırada bu kaliteli kadronun korunabilmesi için yönetim kurulumuz da bir söz verdi Bursaspor camiasına. Belki kendi elinden olmayan gerekçelerle bu sözleri yerine getirme noktasında bir takım zaafiyetler yaşandı." diyerek, şöyle devam etti:

"Öncelikle şunu yapmamız lazım, evet bir söz verildi ve onu tutmak için de büyük çaba harcandı ama maalesef tutulamadı. Bu yüzden Bursaspor'un büyük taraftarı ve camiasından bir özür dilememiz gerekir, bu kesin ve net. Ancak ortada bir gerçek var. Belki hazırlık kampı esnasında göze hoş gelmeyen ya da bizi çok tatmin etmeyen bir görüntü vermemiş olabilir Necid, ama ligin 7. haftasında hem Bursaspor'un gol konusunda en önemli silahı haline geldi. Hem de ligin en fazla gol atan ilk üç oyuncusundan biri. Necid, bu sıçramayı gerçekleştirdi. Sabredilirse ve oyunculara da bu şans ve kredi açılırsa mutlaka kariyerli oyuncular kendilerini ispat edecek ve Bursaspor için bir değer olduklarını gösterecek bir fırsatı mutlaka taraftarımızın önüne koyacaklardır."
CİHAN
<< Önceki Haber Basın sözcüsü Suat Paçacı: 6 gollü Tomas Necid Bursaspor'un... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER