Başkan Bölükbaşı'na 55. yaş günü hediyesi 3 puan

Başkan Bölükbaşı'na 55. yaş günü hediyesi 3 puan

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda sıkıntılı günleri son iki haftada aldığı galibiyetlerle atlatmaya başlayan Bursaspor'da yüzler gülerken, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın 55. yaş günü de Çaykur Rizespor maçı sonrası soyunma odasında kutlandı.

Rize deplasmanında 55'inci yaş gününü kutlayan Başkan Bölükbaşı, en değerli doğum günü hediyesini maç sonunda oyuncularından aldığını söyledi. Ligin yenilgisiz tek takımı Çaykur Rizespor'u evinde yenerek 3 puan kazanan yeşil beyazlı ekip galibiyetle Başkan Recep Bölükbaşı'na doğum günü hediyesi olarak da 3 puanı hediye etti. Başkan Recep Bölükbaşı, bu anlamlı galibiyette payı bulunanları kutladı.

Doğum günü kutlamasının ardından kulüp televizyonuna açıklama yapan Başkan Bölükbaşı, "Günün en güzel hediyesini futbolcularımız bana 3 puanı hediye ederek verdiler. Daha önce bir defa da Fenerbahçe maçında denk gelmiş ve 2-0 yenmiştik. Bugünkü maç öncesi futbolcularımız bugün benim doğum günüm olduğunu biliyordu. Daha önce söylemiştik. Bana çok güzel doğum günü hediyesi verdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Bölükbaşı, takım olarak her hafta üstüne katarak oynadıklarını, ileride daha güzel günler yaşayacaklarını da belirterek, "İnşallah bunu herkes görecek. Biz teknik ekip ve futbolcularımıza inanıyoruz. Taraftarımızdan da biraz sabır, biraz hoşgörü bekliyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Bölükbaşı'na 55. yaş günü hediyesi 3 puan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER