Başkan Soner Çetin okul gezilerini sürdürüyor

Başkan Soner Çetin okul gezilerini sürdürüyor

ADANA (CİHAN)- Eğitim kurumlarıyla ibadethanelere özel önem veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, okul gezilerini sürdürüyor.

Çukurova ilçesindeki Vakıfbank, Hacı Nazım Turgut ve Emine Nabi Menemencioğlu ilkokulları ile Akşemsettin Ortaokulu'nu ziyaret eden Çetin, okul yöneticileri ve öğrencilerle bir araya geldi. Vakıfbank İlkokulu Müdürü Alper Teke, belediye yol müdürünü telefonla aradığını ve içten bir ilgiyle karşılaştığını belirterek, "Kendisini tanımam ama ekibinizle gurur duyabilirsiniz, gerçekten hemen geldiler, sorunu çözdüler ve biz de bu icraatlarınızı sosyal medyada paylaştık." dedi.

Daha sonra Hacı Nazım Turgut İlkokulu'na geçen Başkan Soner Çetin'e, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Samgam teşekkür etti. Okulun bazı ihtiyaçları için Çukurova Belediyesi Yol Müdürlüğü başta olmak üzere bazı birim yöneticilerini aradığını belirten Samgam, "Yol müdürünüz, temizlik işleri müdürünüz ve park bahçeler müdürünüz öyle duyarlı ve yapıcı ki anlatamam. Ne zaman ihtiyaç duyup arasam hemen yanımızdalar. Gerçekten çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Emine Nabi Menemencioğlu İlkokulu Müdürü Süleyman Aksoy ve Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Sinan Kızartıcı'nın da teşekkür etiği Başkan Çetin, "Aslında bizim sorumluluğumuz olmamasına rağmen istemesini bilen okullarımızın taleplerine sınırlı imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Soner Çetin okul gezilerini sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER