Baydemir: Zulmün hesabı sandıkta sorulacak


Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir seçim çalışmalarına Ceylanpınar ilçesinde devam etti. Baydemir, pazar yerlerinden hastanelere kadar pek çok yeri dolaşarak destek istedi.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını aralıksız biçimde sürdürüyor. HDP Şanlıurfa İl Eş Başkanı Rıdvan Yavuz ile birlikte Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden Baydemir, 7 Haziran'da vatandaşın ortaya koyduğu iradeyi işlerine gelmediği için beğenmeyenlerin seçimleri tekrarlamak yoluna gittiklerini söyledi. Seçim tekrarını zulüm olarak niteleyen Baydemir, "Zulmün hesabını halk 1 Kasım'da soracak." dedi.

HDP Ceylanpınar İlçe Eş Başkanı Mehmet Ali Aslan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Eş Başkanı Mustafa Simavi'nin eşlik ettiği ziyaret, Ceylanpınar Yenimahalle semt pazarında başladı. Pazar esnafı ve alışveriş eden vatandaşlardan destek isteyen Baydemir, daha sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne geçti.

Ceylanpınar merkez çarşıda esnaf ziyaretleriyle güne devam eden Baydemir, kıraathanelerde vatandaşlarla da sohbet etti, sıkıntılarına kulak verdi. Buradan Gazi Caddesi'ne geçen Baydemir, 1 Kasım için son dönemece girildiğini, her bir oyun barışın kalıcılaşması için çok büyük önemde olduğunu ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Baydemir: Zulmün hesabı sandıkta sorulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER