Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'leri belli oldu


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 13. haftasında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak olan mücadelede takımların ilk 11'leri belli oldu.

Geçtiğimiz hafta ligde Medicana Sivasspor'u 2 – 0 mağlup ederek ligde oynadığı son 10 maçta yenilmeyen siyah beyazlılar, 29 puanla lider durumda bulunuyor.

Beşiktaş'ın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacağı rakibi Akhisar Belediyespor geçtiğimiz hafta ligde Bursaspor'u 3 – 1 mağlup ederek puanını 22'ye yükseltmiş ve 5. sırada yer almıştı.

ERSAN GÜLÜM'ÜN YERİNE DUSCO TOSİC

Ev sahibi takım Beşiktaş'ta uzun bir süredir sakatlıkları sebebiyle tedavilerine devam edilen Tolgay Arslan ve hafta içinde UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Gülüm'ün yanı sıra, sarı kart cezalısı olan Necip Uysal da forma giyemeyecek. Ersan Gülüm'ün yerine stoper olarak Dusco Tosic ter dökecek.

SARI KART SINIRINDA 3 OYUNCU VAR

Beşiktaş'ta bu karşılaşma öncesinde Ricardo Quaresma, Andreas Beck ve Oğuzhan Özyakup sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Bu futbolcuların Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmeleri halinde haftaya ligde oynayacakları Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Esat Sancaktar
Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusco Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan, Ricardo Quaresma, Mario Gomez
Akhisar Belediyespor: Milan Lukac, Ahmet Cebe, Douglao Ferreira, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Custodio Castro, Merter Yüce, Güray Vural, Landry N'Guemo, Julio Sami, Hugo Rodallega
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'leri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER