Beşiktaş, yarın akşam Club Brugge'ü eleyip çeyrek finale çıkmak istiyor


İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Club Brugge'ü eleyerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan ve 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup olan siyah beyazlı takım, adını bir üst tura yazdırabilmek için rakibini 1-0 ya da en az iki farkla yenmesi gerekiyor. Eğer maçta normal süre 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona ererse mücadele uzatmalara gidecek. Her türlü mağlubiyet, beraberlikte ve rakibin en az iki gol bulduğu tek farklı yenilgilerde yine Belçika temsilcisi tur atlayan taraf olacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.05'de başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergey Karasev yönetecek. Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averyanov ile Tikhon Kalugin yapacak.

HAZIRLIKLAR BUGÜN TAMAMLANACAK

Bu arada Beşiktaş, Club Brugge maçının hazırlıklarını bugün saat 18.00'de basına 15 dakikası açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

Teknik direktör Slaven Bilic ve bir futbolcu da saat 16.00'da BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı yapacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, yarın akşam Club Brugge'ü eleyip çeyrek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER