Beyoğlu'nda 5 araç kundaklandı, Eyüp'te 2 TIR yandı


Beyoğlu'nda park halindeki 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Yanan araçlar kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 05.00 sıralarında, Hacıahmet Mahallesi Kurtoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler park halinde bulunan 5 aracı kundakladı. Araçların üzerine yanıcı madde dökerek ateşe veren şahıslar, daha sonra kayıplara karıştı. Araçların yandığını gören mahalle sakinleri alevlere müdahale etti. Yetersiz kalan vatandaşlar durumu polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçları söndürdü. Cadde üzerine zırhlı polis araçları da gelerek çevre güvenliği aldı. Araçları yanarak büyük hasar gören vatandaşlar, yaşanan duruma tepki gösterdi. Polis ekipleri araçları yakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

EYÜP'TE 2 TIR YANDI

Eyüp'te park halinde bulunan 2 TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı. Araçlar kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 01.00 sıralarında, Güzeltepe Birsen Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, yönleri birbirine bakan şekilde park halinde bulunan farklı iki nakliyat firmasına ait 34 YJ 9642 plakalı TIR ile 34 DA 5646 plakalı TIR'ın sürücü kısımlarında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kağıthane, Şişli ve Sadabat İtfaiye takımları yangına müdahale etti. Araçların sürücü kısımlarını saran alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucu sürücü kısımları tamamen yanan araçlar kullanılamaz hale geldi.

Araçlarda ve çevrede inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturma başlattı. Yangının kundaklama sonucu başlayıp başlamadığının yapılacak soruşturma sonucu belirleneceği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Beyoğlu'nda 5 araç kundaklandı, Eyüp'te 2 TIR yandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER