Bilal Erdoğan'ın ortağının çektiği dizide ilginç mesajlar

Geçtiğimiz günlerde Tayyip Erdoğan'ın setini ziyaret ettiği ve Bilal Erdoğan'ın ortağının yapımcısı olduğu, TRT'de yayınlanan Filinta dizisi son bölümünde yer verdiği bir sahne ile izleyicisini adeta şok etti.

Bilal Erdoğan'ın ortağının çektiği dizide ilginç mesajlar

Özellikle 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları sonrası hukukun ayaklar altına alındığı bir dönem yaşayan Türkiye'de; devlet kanalı olmaktan çok, AKP propagandasının yapıldığı kanallardan biri olarak anılmaya başlanan TRT'de alışık olunmayan bir bölüm yer aldı. Filinta'da ilginç mesajlar | Samanyolu Haber


Filinta dizisinin 25. bölümünde Kadı Gıyaseddin mahkemede tarafları dinledi ve kimseye iltimas geçmeyeceğini dile getirerek manifesto gibi bir açıklama yaptı.

Kadı mahkemede 'Burada Mutlak adil olanın hükmü vardır, bu çatı altında hatır,gönül,rütbe,nişan geçer akçe değildir. Bir yerde adalet yoksa orada zulm vardır. Zulme rıza göstermekte zulmdür" diyerek adeta hukuk dersi verdi.

Kadı açıklamasının sonunda da 'Bu cübbeyi giymek kötülüğü durdurmaya kendi ellerinle talip olmaktır. Lakin ben bu vazifeyi yerine getiremedim. Suçlunun hüküm giymediği yerde Halim bu cübbeyi haa giymiş haa giymemiş" diyerek istifa etti.

Bu dönemde TRT'de yayınlanan bir dizide böyle bir sahneye yer verilmesi çok ilginç bir durum olarak değerlendirildi.

<< Önceki Haber Bilal Erdoğan'ın ortağının çektiği dizide ilginç mesajlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER