Bisiklet yollarının iyileştirilmesi için pedal çevirdiler


Beşiktaş Belediyesi, bisikletle ulaşıma dikkat çekmek için 'Bisiklet Sür Beşiktaş' etkinliği düzenledi. Bisiklet tutkunları, yollarının iyileştirilmesi için Dolmabahçe Saat Kulesi'nden başlayarak Aşiyan'dan Kuruçeşme Arena'ya kadar pedal çevirdi. Etkinliğe, Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar'da katıldı.

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi birlikte bisikletli ulaşıma dikkat çekmek için bisiklet turu düzenledi. 'Bisiklet Sür Beşiktaş' etkinliğine 7'den 70'e çok sayıda bisiklet tutkunu katıldı. Vatandaşlar, Dolmabahçe Saat Kulesi'nden başlayarak Aşiyan'dan Kuruçeşme Arena'ya kadar yaklaşık 13 km pedal çevirdi. Etkinlikte Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar'da bisiklet sürdü. Bisiklet yollarının iyileştirilmesinin Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu belirten Murat Hazinedar, "Biz her türlü iyileştirme için hazırız. Herkese iyi bir gün diliyorum. İyi eğlenceler." dedi.

Tura katılan küçük bir bisiklet tutkunu, her gün bisiklet sürüdüğünü ve tura katıldığı için çok heyecanlı olduğunu vurguladı. Ahmet Kaymaz ismindeki bir vatandaş ise, "Çok mutluyuz. Herkesin pedal çevirmesini isteriz. Ve sürücülerin dikkatli olmalarını istiyoruz." diye konuştu.

Temiz bir çevre için pedal çevireceğini aktaran bir başka vatandaş da, "Çok güzel bir gün. Spor yapmak güzel ama bisiklet sürmek ayrı bir güzel." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Bisiklet yollarının iyileştirilmesi için pedal çevirdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER