Bisikletli dede gençlere taş çıkarttı


Büyükçekmece'de yaşayan 84 yaşındaki bisiklet sürücüsü Kudret Er, gençlere taş çıkarttı. Kudret Er, şehitler için Büyükçekmece'den Çanakkale'ye bisikletiyle yola çıktı.

Büyükçekmece Belediyesi Bisiklet Kulübü üyesi Kudret Er, kutlamalar çerçevesinde şehitler için Büyükçekmece'den Çanakkale'ye bisikletiyle zafer yolculuğuna çıktı. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin yattığı topraklara bisikletiyle yola çıkan yaşlı dede, görenleri hayrete düşürdü.

Büyükçekmece Belediyesi Bisiklet Kulübü'nün her sene düzenlemiş olduğu organizasyona katılan Kudret Er, "Çok anlamlı bir gün ve hepimizin orada olması gerekiyor. Şehitlerimiz olmasaydı bizler de olmazdık. Onlar için dua etmemiz gerekiyor. Türkiye'nin her yerinden Çanakkale'ye bisikletçi arkadaşlar geliyor. Ben de gayret gösterip gidebildiğim kadar gideceğim." dedi.

Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı anısına Büyükçekmece'de bulunan '100. Yıl Çanakkale Geçilmez ve Atatürk Anıtı' önünde bir araya gelen bisiklet kulübü üyeleri pedallarını bu sefer de şehitler için çevirerek start verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bisikletli dede gençlere taş çıkarttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER