Bomba paniği yaşatan araca park cezası kesildi


Kayseri'de yaya kaldırımına park edilen araç, bomba paniği yaşanmasına neden oldu. Çevrede önlem alan polis, plakadan ulaştığı otomobil sahibine park cezası kesti.

Merkez Melikgazi ilçesi Kılıç Mahallesi Nato Caddesi üzerinde bombalı araç paniği yaşandı. Sürücüsünün yaya kaldırımına park ederek ayrıldığı 60 DA 553 plakalı otomobil için vatandaşlar ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, yan yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. Sokak başlarına emniyet şeridi çekilerek geçişler önlendi. Bu sırada meraklı vatandaşlar da şerit arkasından yaşananları izledi. Bomba imha uzmanı aracı kontrol ettikten sonra plakadan araç sahibine ulaşıldı. Olay yerine gelen sürücü İnanç M. araç kapılarını anahtarıyla açtı. Polis, otomobilin bagajı ve koltuklarını kontrol etti. Trafik polisi, sürücüye 'kaldırıma park cezası' kestikten sonra aracı sahibine teslim etti.

İnanç M. aracını alarak olay yerinden ayrılırken, polis de yaklaşık 1 saat süren güvenlik önlemlerini kaldırdı. Cadde üzerinde yaya ve araç trafiği normale döndü. CİHAN
<< Önceki Haber Bomba paniği yaşatan araca park cezası kesildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER